Treningsrapport fredag 10/7-15: Lindkvist skadet!

Rasmus Lindkvist. Foto: Rune Julsvik/hjesus.com
Rasmus Lindkvist. Foto: Rune Julsvik/hjesus.com

Det var jaggu ikke lett å få noe ut fra treninga fredag, men et par forfall virker sannsynlig til kampen mot Sandefjord i morgen.

Litt over halv elleve tuslet de fleste spillerne inn på “Bingen” på Valle. Litt over elleve tusla de første spillerne av samme bane retning garderoben. Flere la seg ned på den strøkne gressmatta, noen lekte seg med ball, mens noen trente avslutninger.

Treninga dagen før kampene pleier å gå i rolig tempo, men jeg tror jeg ikke har sett riktig så lavt tempo som denne gangen. De spilte litt mot hverandre, men det varte ikke lenge. Rasmus Lindkvist hinker rundt på krykker for tida etter den meget stygge taklinga han fikk i forbindelse med Vålerengas 1-0-mål mot Odds sist helg. Det var en skade i en muskel som også tvang han av banen rett etter pause i den kampen. Han er definitivt uaktuell til morgendagens kamp – og et nytt slag for et vålerengalag som sliter med skader for tida. Lindkvist var ikke på Valle i dag da han var på MR-undersøkelse. Resultatet av denne får vi nok ikke før over helga, men trenerne er optimistiske til at han rekke LSK-kampen over ferien.

Sivert Heltne Nilsen deltok heller ikke aktivt i dag og sto også over treninga i går. Han er neppe aktuell i morgen han heller. Ruben Kristiansen, som ikke kunne spille rekruttkampen på mandag på grunn av skade, deltok imidlertid. Michael Langer trente litt med fysio Eirik Bjærke, mens Daniel Fredheim Holm hinket rundt på gressmatta på besøk i forbindelse med kontraktskrivning og intervju med VIFTV.

Christian Grindheim og Herman Stengel prøvde seg på frispark fra 20-25 meter, og så vidt vi kunne se bør Stengel bli fus-i-alt i morra. Otto Fredrikson vartet opp med noen solide redninger som er godt å se.

Ved siden av var det avslutninger etter veggspill og spesielt Elias Mar Omarsson imponerte med meget gode avslutningsferdigheter. Når han gikk for kraft gikk skuddene litt i hytt og pine, men når han konsentrerte seg og plasserte ballen, gikk den stort sett i mål.

På motsatt halvdel kjørte Ivan Näsberg noen raid på venstrekanten inn til blant andre Deshorn Brown.

Laget sier seg egentlig litt selv i morgen. Fredrikson står i mål, Näsberg tar venstrebacken, mens Tollås Nation og Wæhler blir stoppere. Høyrebackplassen står mellom Gunnarsson og Larsen. Stengel og Grindheim spiller sentralt med Zahid foran seg. Vingplassene tar to av Omarsson, Braaten og Mathisen seg av, mens  de to førstnevnte også kjemper om å starte på topp mot Brown. At Omarsson spiller ser vi som sikkert, men spørsmålet er altså om det blir plass på kanten eller på topp. Han viste jo mot Odd at det å komme fra kant ikke er noen hindring…

3 kommentars på “Treningsrapport fredag 10/7-15: Lindkvist skadet!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *