Se Kjelsås – Vålerenga 2 her!

Simen Hestnes og Moussa Nije er med i troppen for Vålerenga 2 mot Kjelsås. Foto: vif-fotball.no.
Simen Hestnes og Moussa Nije er med i troppen for Vålerenga 2 mot Kjelsås. Foto: vif-fotball.no.

Kampstart er klokka 18:00.

Christian Haksø er produsent og ansvarlig for streamen, mens Klanens Webradio ved Rune Julsvik kommenterer kampen mellom Kjelsås og Vålerenga 2 i Oddsenligaen avdeling 1 klokka 18:00 i dag. Det blir grafikk til denne kampen, men litt mindre enn hva det var mot Ullern mandag. Sendestart er klokken 17:50.

På grunn av A-kampen mot Sandefjord i morgen, består dagens rekruttropp av juniorer pluss Mattias Totland og Moussa Nije fra A-stallen. Vålerenga 2 ligger på sjetteplass i avdelinga med 18 poeng, mens Kjelsås ligger på andreplass med 26 poeng. Kjelsås er sannsynligvis den største utfordreren til KFUM om opprykk til OBOS-ligaen denne sesongen.

Her er Vålerenga 2s tropp:

Kristoffer August Sundquist Klaesson, Madhusan Sandrakumar, Christian Dahle Borchgrevink, Mats A. Pettersen, Sander Pettersen, Mats Vågan, Marius Koss, Simen Hestnes, Rino Falk Larsen, Mattias Hamilton Totland, Lars Olden Larsen, Mortadha Alkanany, Tega George, Jonathan Elias Serrano, Moussa Njie, Niklas Fernando Castro, Zie David Yacouba, Henrik Udahl.

 

Èn kommentar på “Se Kjelsås – Vålerenga 2 her!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *