Engamorgen lørdag 18/7-15: Ny spiller i løpet av helga?

Robert Lundström. Foto: Wikimedia Commons
Robert Lundström. Foto: Wikimedia Commons

Det ser ut som stallen forsterkes i helga og gutta skal på trening etter en liten ferie. Det er innholdet i dagens Engamorgen.

Tidligere denne uka ble det klart at Vålerenga er i ferd med å hente den svenske backen Robert Lundström fra GIF Sundsvall. Kontrakten hans går ut i januar så han står fritt til å skrive under for Vålerenga allerede nå. Og ifølge lokalavisa er det nettopp det han skal gjøre i helga.

– Det eneste jeg vet er at jeg skal reise til Oslo for å skrive kontrakt. Det føles bra og spennende. Det er et topplag i Norge som sikter mot Europa. Det føles som et bra steg for meg, sier Lundström til Sundsvalls Tidning

– Jeg har vært der og jeg fikk et bra inntrykk, sier han videre.

Ifølge avisa skal det være snakk om en treårsavtale.

Etter det Aperopet erfarer er Vålerenga nå i dialog med GIF Sundsvall om å gjennomføre overgangen nå. Da må Vålerenga i så fall ut med litt penger, men det kan neppe være snakk om veldig mye penger.


 

Etter fem dagers sommerferie møter spillerne til trening igjen i duskregnet på Valle i morgentimene lørdag. Vi vet ikke hva Kjetil Rekdal & Co har planlagt for spillerne, men de neste dagene blir intensive har vi blitt lovt. Kanskje vi klarer å holde 90 minutter i flere kamper på rad?


 

Det var en gang i tida at Martin Andresen mente Amin Nouri var en så god spiller at han ville bygge forsvaret rundt den unge backen. Det skjedde ikke, og etter et lite opphold i Start, er han nå i Brann og Bergen. Bergensavisen har gjort en liten reportasjesak på den tidligere Vålerenga-spilleren her.


 

Selv om Tippeligaen har ferie skal likevel Molde møte Bodø/Glimt i dag. Med seier vil Molde ta tre poeng innpå oss, men vil likevel være to poeng bak da med én kamp mer spilt. Jeg merker det er helt greit om Glimt tar sin tredje skalp på like mange kamper, gitt.

 

Èn kommentar på “Engamorgen lørdag 18/7-15: Ny spiller i løpet av helga?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *