Engamorgen torsdag 6/8-15: Viktig melding, lytt på radio!

Robert Lundström. Foto: vif-fotball.no.
Robert Lundström. Foto: vif-fotball.no.

Vi starter superduper-langhelga med kamp i kveld for rekrutta, ytrer bekymring for treningene foran Tromsø-kampen, ønsker Robert Lundström velkommen, melder om en skade på Lars Hirschfeld og vi sveiper innom billetthaien Sivert Heltne Nilsen. Alt i dagens Engamorgen!

Det er virkelig en superduper-langhelg for oss som er glade i fotball generelt og Vålerenga spesielt. I dag spiller rekrutta kamp mot Tromsdalen, i morgen spiller A-laget mot Tromsø, lørdag sparkes Premier League i gang før langhelga avsluttes med showkamp mot Real Madrid foran et fullsatt Ullevaal Stadion søndag og rekruttas hjemmekamp mot Holmen mandag. Legg til damelagets kamp mot Klepp i Vallhall lørdag så bør du få din Vålerenga-fiks de neste dagene!

Kampen for Vålerenga 2 i kveld blir dessverre ikke streamet som vanlig. Årsaken er at Amedia (tidligere A-pressen) før sesongen kjøpte rettighetene til Oddsenligaen, og Nordlys har valgt å bruke denne rettigheten når dem streamer dagens kamp. Siden kampen kun er åpen for abonnementer av Nordlys, ønsker de naturligvis ikke at kampen streames gratis av oss. Dette har ikke vært et problem tidligere i sesongen da Nordlys er eneste Amedia-avis som har lag i avdelinga vår, og vi ikke har sendt bortekampene av geografiske grunner.

Men kampen overføres på Klanens Webradio fra klokka 16:50, og du finner Klanens Webradio her. Du kan også bruke appen som er tilgjengelig for alle med eple-produkter. 

Laget vil bestå av juniorspillere da A-laget trumfer alt denne helga.


 

Robert Lundström har endelig kommet til Oslo og er høyaktuell for en startplass mot Tromsø. Han kom til Oslo tirsdag formiddag og deltok på treninga på Valle i går. I dag er han på plass når A-laget trener på Ullevaal Stadion. Klubbens offisielle sider har tatt en prat med svensken, som tok seg bryet med å håndhilse på alle frammøtte på Valle i går.


 

Vi fikk ikke se så mye til Lundström i går, rett og slett fordi han bare deltok på deler av økta. Først var det litt firkant før de spilte fire mot fire på en liten bane. De fire som ikke deltok på banen sto bak sidelinjene og kunne delta i spillet med ett touch. Akkurat den biten var intensiv (for dem som spilte), men det ble mye pauser og det var langt fra alle som var med å spille. Lundström var en av dem som satt og så på – uvisst av hvilken grunn.

Vanligvis to dager før kamp trener man på formasjoner hvor de 11 som sannsynligvis starter spiller på lag. Det var ikke tilfellet i går. I stedet ble det en overraskende lite intensiv økt, og det blir neppe veldig mye bedre på Ullevaal i dag da man av naturlige grunner ikke kan trene maksimalt dagen før en viktig kamp.

Vi har sett dette tidligere. Før Lillestrøm-kampen var det høy intensivitet på treningene og det var en del krevende løpetreninger. Det ga resultater. Uka etter, inn mot Stabæk-kampen, var intensiviteten lavere og resultatet ble som det ble. Også før kampen mot Bodø/Glimt var det lite innsats i uka før kampen og det viser seg at det får konsekvenser. Vi får se hvordan dette slår ut mot Tromsø, men jeg må innrømme at jeg er skeptisk…


 

Om veien til en plass mellom stengene var lang for Lars Hirschfeld fra før så er den ikke blitt noe kortere nå. Canadieren har nemlig brukket hånda! Omfanget av skaden vet vi fortsatt ikke, men det blir ikke noe fotballspilling på en stund.


 

Til hver kamp får spillerne to gratisbilletter og dem kan også kjøpe flere dersom dem ønsker det. Sivert Heltne Nilsen er i alle fall ikke interessert i billettene han fikk tak i til Real Madrid-kampen og bruker Twitter som distribusjonskanal. Så får vi håpe han ikke går John Terry i næringa og tar penger for dette.

Sivert Heltne Nilsen må forresten stå over Branns neste kamp da han fikk gult kort for dem sist. Med to gule fra Vålerenga i bagasjen betyr det karantene.


 

Det ryktes om en spiller inn ifølge Fotbollskanalen, og mer info om dette kommer i formiddag. Det kan også komme en prøvespiller eller to til kampen mot Real Madrid, men vi sier det samme der. En fyr fra Montebello mener i Aftenposten at vi ikke bør få vår egen stadion, og det skriver vi i hvert fall ikke noe om.


 

Ta turen til Vallhall i ettermiddag og sjekk ut juniora mot ett av de beste lagene i avdelinga vår. Eller hør på Klanens Webradio. Kjøp gjerne billetter til Ullevaal Stadion allerede nå, og ta turen innom Bohemen for din fiks av engelsk fotball i helga.

Dersom du liker superstjernene til Real Madrid kan du jo også ta turen innom kick-off-festen fansen har på Sentrum Scene lørdag.

4 kommentars på “Engamorgen torsdag 6/8-15: Viktig melding, lytt på radio!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *