Engamorgen 13/8-15: Hockey i kveld!

Dra på Jordal Amfi i kveld.
Dra på Jordal Amfi i kveld.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vålerenga møter Rosenborg på Lerkendal søndag kl 18. Jepp, når vi faktisk møter Rosenborg på lerkendal, første mot tredjeplass på tabellen, så er det plutselig vanlig rundekamp. Klubben har lagt ut info om reisealternativer.


Klubbens samfunnsengasjement fortsetter, og nå har de innledet samarbeid med Manglerudhjemmet sykehjem. De tilbyr tilpasset trening en gang i uka via prosjektet Eldreenergi, og sender også opp noen fra Jobbsjansen. De har innredet fotballpub på eldresenteret, og den ble åpnet av Henger’n, Daniel Fredheim Holm, André Muri, Stig-Ove Sandnes og andre representanter fra klubben. I tillegg til en politiker fra bergen og ordføreren.

Dette er et utmerket tiltak!


Ruben Kristiansen rula visst i debuten for Brann i går, da Brann kjempet seg til en tapper 2-2 mot Åsane på Brann stadion. Ruben utlignet til 2-2 på et skudd som skiftet retning og satte keeper ut av spill. Begge Åsane-målene kom på corner etter dårlig markering og duellspill. Det sier noe om hvor softe Brann er der.

Niklas Gunnarsson utlignet til 2-2 for Elfsborg da de vant 3-2 over Gefle. Eller som klubbsidene til Elfsborg sier: “Efter det att Arber Zeneli skjutit stenhårt i stolpen tog bollen en ordentlig fart ut till Gunnarsson som sköt, och bollen tog via Simon Hedlunds mage och in i mål. Gunnarsson var under onsdagskvällen fortfarande tillskriven målet, men fortsättning följer nog.”

Så får vi se om målet blir stående.


Vålerenga i dag:

Juniorene spiller cupkamp mot Molde i Vallhall kl 15.00. Premien er billett til kvartfinalen.

Og: Vålerenga Hockey møter Storhamar til sesongens første treningskamp kl 18.30. Inngang koster 70kr per pers, kidsa kommer inn gratis. Vel møtt!

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *