BEKREFTET: Enar Jääger til Vålerenga

 

Kjetil Rekdal fant endelig en venstreback på overgangvinduets siste dag. Foto: Grydis.no
Kjetil Rekdal fant endelig en venstreback på overgangvinduets siste dag. Foto: Grydis.no

Det bekrefter Vålerenga i en pressemelding.

Ifølge den estiske avisen Delfi gjensto det kun en medisinsk test for den estiske forsvarsspilleren, og nå bekrefter Vålerenga at alt har gått i orden. Kontrakten med FC Talinn gikk ut etter året og Vålerenga har kjøpt spilleren med en kontraktsvarighet ut året.

Kjetil Rekdal hadde Enar Jääger (30) som en av sine elever i Aalesund og kjenner han godt. For Aalesund spilte han hovedsakelig på høyrebacken, men Rekdal mener han er minst like god på venstrebacken – en posisjon han sannsynligvis kommer til å bekle i Vålerenga.

Jääger fikk ifølge Wikipedia 136 kamper for tangotrøyene før han dro til Rekdals tidligere klubb, Lierse, i 2013-14-sesongen hvor han fikk 22 kamper. Denne sesongen har han spilt for flaggskipet i Estland, FC Flora. Han satt på benken i gårsdagens 4-1-seier, men har 16 kamper for Flora denne sesongen, flesteparten som midtstopper, og har scoret ett mål. Han var vært kaptein i sju av de siste åtte kampene.

Han har 105 landskamper for Estland.

Han er dermed spilleberettiget til kampen mot Molde søndag. Overgangsvinduet i Norge stenger ved midnatt i kveld.

 

Èn kommentar på “BEKREFTET: Enar Jääger til Vålerenga

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *