Treningsrapport tirsdag 20/1-15: Savnet av Kjartansson

Endelig tilbake i småkalde Vallhall! Etter en uke som burrito på sofaen med influensa, var det godt å kunne se voksne mannfolk løpe etter en lærkule igjen. Noen spillere manglet på treninga, men hva betyr det?

Det var bare 14 utespillere på treningen i dag, pluss våre to keepere. Rasmus Lindkvist er fortsatt ute etter neseoperasjonen sin, mens Jonatan Tollås Nation sto på indre bane under dagens økt. Simon Olafsen har forlatt klubben, og det samme har Vidar Örn Kjartansson. Moussa Nije og Diego Calvo deltok på gårsdagens trening, men var ikke å se i dag. Sistnevnte var visstnok sluttkjørt etter gårsdagens trening – det var nok noen som hadde kost seg i varmegradene i Costa Rica i jula. Nicolai Høgh manglet også, men dette skal være på grunn av sykdom. Riki Alba deltok heller ikke, men Daniel Braaten var på plass.

Treningen besto av at utespillerne delte seg inn i tre lag og spilte mot hverandre på ulike måter. Treningen ble avsluttet med at to av lagene spilte  mot hverandre med keepere på liten bane. Etter en stund ble det ene laget byttet ut med det siste laget, og slik rullerte de til treninga var ferdig.

Det var noen gode avslutninger i dag, men det var åpenbart at vi ikke hadde noen reindyrkede spisser på plass.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *