Engamorgen lørdag 22/8-15: Hockey i dag, fotball i morra

Derbyseier. Foto: Grydis.no
Vi går for seier mot Molde. Foto: Grydis.no

Vi ser frem til hockeykamp i dag, og frem mot kampen mot Molde i morgen. Den er svært viktig. Og du kan bestemme hvilken Vålerenga-spiller som skal på coveret av Vålerenga-utgaven av FIFA 16.

Det første først: I dag klokka 15.00 møter Vålerenga Lørenskog på Jordal Amfi til ny treningskamp. Vålerenga slo Lørenskog i Sudden Death på Romerike på torsdag.


Vi begynner å myse frem mot matchen mot Molde, som går på det geniale tidspunktet kl 15.30 på en søndag. En søndag det er spådd 25 varmegrader og strålende sol, slik at folk bruker ettermiddagen til alt annet enn fotball.

Dagsavisen fortsetter med sitt utmerkede Fotballsnakkis. Der får vi vite litt om hva som ikke skjedde i overgangsvinduet, de snakker med Sander Berge og Herman Stengel.


 

Klubbsidene har videointervjuer med både Rekdal, Tandberg, Moa og moldes vikartrener Erling Moe. Sjekk det ut! Molde FK kjører også 20 minutters studioprat om matchen. Der kan Magne Simonsen fortelle at han ikke er kjempefan av Vålerenga, siden han har fortid i Lyn. Personlig hadde jeg glemt at Magne Simonsen fantes, enda mindre at han har vært i Lyn.


Har du planer om å kjøpe FIFA 16? EA Sports lanserer i år som i fjor en spesialversjon med en Vålerenga-spiller på coveret. Du kan stemme om det skal være Moa, Daniel eller Zahid! Spillet slippes 24. september. Vær med å stem.


Jakob Orlov tar et oppgjør med Brann i svenske Expressen. Han er utleid til Hammarby, og ligger an til å returnere når lånet er over, men det spørs om han ikke legger grunnlaget for en permanent overgang. Han sier at inntrykket om at Brann er en spesiell klubb er overdrevet, og at det ikke føles sånn internt. Og at bergenserne ikke er spesielt patriotiske, de bare gaper like mye støtte i medgang som kjefting i motgang. Han har nok et poeng når det gjelder den “sydlandske” kulturen i Bergen, som er sterkt overdrevet.

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *