Engamorgen 23/8-15: Kamp mot Molde

Herman Stengel er igjen tilgjengelig til kampen mot Molde. Foto: Grydis.no
Herman Stengel er igjen tilgjengelig til kampen mot Molde. Foto: Grydis.no

Det er (sen)sommer, det er sol og det er søndag. Og enda viktigere: Det er kampdag!

Vålerenga tar i mot Molde på Ullevaal i ettermiddag, i en kamp som er viktig både for å ta tilbake initiativet i medaljekampen, og for å hekte av Røkkes menn fra nordvestlandet.

Spillermaterialet trenerteamet har tilgjengelig er det lite å si på før kampen. Klubben offentliggjorde troppen i går, og med Alexander Mathisen tilbake fra skade og Herman Stengel tilbake etter suspensjon er det kun Robert Lundström som er uaktuell, på grunn av det røde kortet mot RBK.
Enar Jääger er også med i sin første vålerengatropp, og med minutter i kveld får han sin debut.

Dagens motstander kommer rett fra fire tippeligakamper på rad uten seier. Tap hjemme mot Haugesund og Bodø/Glimt, og uavgjort borte mot Odd og hjemme mot Sarpsborg 08.
Laget slo Standard Liége 2-0 hjemme i Europa League playoff for tre dager siden, og onde tunger vil ha det til at beina til spillerne fortsatt er tunge etter kampen, mens hodene deres allerede er innstilt på returoppgjøret om fire dager.

Kampen har avspark klokka 15.30, etter at NFFs kamptidspunktsgenerator nok en gang har kommet med en herlig kreativ løsning. Man skulle tro det ikke var mulig å finne et kamptidspunkt som var uprøvd for Vålerenga, men søndag klokka 15.30 er altså helt upløyd mark før i dag.
Aperopet gratulerer!

Samtidig med at vi møter Molde tar Odd i mot Viking på Falkum. Odd og Viking er lagene som ligger henholdsvis rett over og rett under oss på tabellen, så her er det bare å krysse fingrene for en U!


 

Damelaget tok imot Amazon Grimstad i går, og etter en mager poengfangst hittil i høstsesongen smakte det godt med en 1-0 seier. Vålerenga tok med det et lite byks oppover tabellen, forbi både Arna Bjørnar og Sandviken.

Begge Vålerengas nye amerikanere fikk sine debutminutter for klubben, og ifølge klubbens sider viste de prov på at de blir gode tilvekster til troppen.


 

Iskrigerne spilte treningskamp mot Lørenskog i Jordal Amfi i går. Lørenskog ville revansjere sitt suddentap fra tidligere i uka, og vant gårsdagens kamp 2-4.

En noe mutt Jonas Opøyen sier til vif-hockey.no at det jobbes med å levere en hel kamp hvor man er tighte i forsvar, og at det er det treningskamper er til for. Jeg klarer allikevel ikke helt å la være å bekymre meg for den kommende sesongen.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *