Se Vålerenga 2 – Stabæk 2 her!

Elias Mar Omarsson. Foto: grydis.no
Elias Mar Omarsson. Foto: grydis.no

Kampstart er klokka 19.00.

Klanens Webradio står for streamen og kommenteringa fra dagens kamp i Oddsenligaen avdeling 1. Sendestart er ca. klokka 18.50.

Vålerenga 2 ligger trygt plassert på 8. plass på tabellen med 22 poeng og vil med seier passere Senja som har 24. Det er hele 11 poeng ned til streken med ti kamper igjen å spille for Vålerenga og ni kamper igjen for de lagene bak oss. Stabæk 2 ligger på 5. plass med 29 poeng.

Michael Langer og Elias Mar Omarsson er seniorspillerne som er å finne i dagens tropp. Den er for øvrig som følger (fra vif-fotball.no):

Michael Langer, Adrian Møller, Christian Borchgrevink, Mats Andersen, Sander Pettersen, Mats Vågan, Marius Koss, Ulrik Koren, Didrik Støer Hagen, Rino Falk Larsen, Lars Larsen, Mattias Totland, Mortadha Alkanany, Aron Dønnum, Tega George, Jonathan Serrano, Elias Mar Omarsson, David Coulibaly.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *