Engamorgen tirsdag 25/8-15: Rekdal varsler knallharde treninger

Mortadha Alkanany - målscorer mot Stabæk 2. Foto: vif-fotball.no.
Mortadha Alkanany – målscorer mot Stabæk 2. Foto: vif-fotball.no.

Vålerenga sliter med å score mål. Rekdal i dybdeintervju med Klanens Webradio. Aalesund har meget god statistikk og nylig form. Kamptidspunktgeneratoren har hostet opp flere fredagskamper. Vi var ute etter Vikings Kristoffer Haugen (ifølge Stavanger Aftenblad). Vålerenga 2 slo Stabæk med brassescoring. Masse nytt i dagens Engamorgen:

Vålerenga har scoret kun ett mål på de fire siste kampene. Eller for å si det på en annen måte: Vålerenga har gått tre strake kamper uten scoring. Mot Rosenborg, Stabæk og Molde.

Noe av det kan vel unnskyldes med skader på viktige folk som Fredheim Holm og Lindkvist. Rosenborg kan hente angrepsspillere i toppklasse i Tippeligaen og sette dem på benken, vi begynner å slite. Stabæk har en enda tynnere stall enn oss, men har hatt superflaks med å unngå skader i hele år.

Uansett, Rekdal varsler knallharde treninger for å bøte på dette. Han har helt rett i når hans sier at Vålerenga ikke har spilt en god kamp siden vi slo Odd på bortebane 5. juli.

Rekdal var tilstede på rekruttkampen i går, og ble intervjuet av Christian Haksø for Klanens Webradio i pausen. Intervjuet varer i ti minutter og går dypt. De er innom årsaker til Molde-tapet, treningsverdagen, og hvordan man matcher unge spillere. Svært informativt. Sendinga ligger ute i sin helhet, og intervjuet kan du se her:


Dersom noen tenker at det blir deilig å møte et svakere lag på fredag, så må de kanskje tro om igjen. Vi har ikke vunnet i Ålesund siden 2005, og har kun fått med en uavgjort på møtene der siden det. Aalesund har fire seire og en uavgjort på de fem siste hjemmekampene. Hadde det ikke vært for hjemmeformen hadde de vært sist i Tippeligaen. Dermed blir det en svært vanskelig bortekamp på fredag.


Og når vi snakker om fredag: To nye kamper er berammet i Tippeligaen. Vålerenga møter Start hjemme fredag 25/9 og Bodø/Glimt på Aspmyra fredag 2/10. Begge kl 19. Jepp, jobb til kl 16 i Oslo, være i Bodø kl 19..  Nok et spark i trynet til de som bruker masse tid og oppsparte penger på å reise rundt og skape ramme rundt norges fotballkamper, som TV-selskapene bruker til å selge produktet sitt. Kalenderen i toppmargen er oppdatert, og kan lastes ned til iPhone og Google og vi vet ikke hva.


Ifølge Stavanger Aftenblad avviste Viking et Vålerenga-bud på venstreback Kristoffer Haugen under overgangsvinduet. Vålerenga var villige til å bla opp rundt en million for Haugen, som står uten kontrakt etter sesongslutt, men Viking avfeide budet momentant (ifølge Stavanger Aftenblad). Det har også kommet bud fra Nederland og Danmark på Haugen (i følge Stavanger Aftenblad).


Jim Solbakken er Haugens agent, og til tross for avsløringene til Josimar er han tydeligvis fortsatt norges heiteste agent. For det viktigste er jo at han får deg til utlandet, ikke hvordan. Odd har en unggutt som omtales som “stjerneskudd” etter 17-åringen spilte en svært god kamp mot Borussia Dortmund. Rafik Zekhnini har har nå signert kontrakt med – bombe – Jim Solbakken. Vi gratulerer Zekhnini med et steg fremover i fotballkarrieren. Det må være veldig spennende å ha fotballfremtiden sin knyttet direkte opp til hvilken klubb Ole Gunnar Solskjær tar over neste gang. Håper det blir en kul en for Zekhninis skyld.


Vålerenga 2 slo Stabæk 2 3-2 i Vallhall i går. Vålerengas målscorere var Ulrik Koren, Mortadha Jassim Alkanany og Elias Mar Omarsson. Enga ligger nå på syvende plass på tabellen med 25 poeng. Scoringa til Alkanany var av det snedige slaget, og Klanens Webradio har lagt den ut på youtube:

 


 

TV 2 fortsetter serien “Tidenes Kamp”, og har nå kommet til Start-Fredrikstad i 2005. Hvor en modig (og korrekt dømmende) linjemann sørget for at hele norges kjæledegger fikk sølv. Og VÅLERENGA tok seriegull.

 


Vi viste noen screenshots med reaksjoner underveis og etter tapet mot Molde i gårsdagens Engamorgen. En av dem, Sotahjørnets Venner, har svart. Det kan du lese her. Saken er død og begravet, det er ingen bloggekrig og VPN må finne seg noen morsomme kattevideoer på Youtube som dem kan spise popkornet sitt til.

 

 

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *