Engamorgen tirsdag 2/9-15: 2.000 nye medlemmer i Klanen!

Mangfold kan ikke kjøpes. Foto: Klanen.no.
Mangfold kan ikke kjøpes. Foto: Klanen.no.

Sjappa har tatt over medlemsregisteret til Klanen og det har gitt umiddelbare resultater.

Noe av det vanskeligste med å drive en supporterklubb på dugnad er å holde medlemsregisteret oppdatert. Spesielt når man er landets største med god margin. Folk flytter, skifter telefonnummer og e-postadresse, og det er ikke alltid lett å få oppdatert dette når man har en heltidsjobb ved siden av dugnadsarbeidet. Derfor har Klanen overlatt denne delen til Sjappa som har god erfaring med nettopp å holde slike registre oppdatert.

– Vi sendte ut en SMS til mange som har vært medlem i Klanen tidligere, men som av ulike grunner ikke er medlem i år. Vi ga dem et tilbud om å bli medlem ut året for hundre kroner, og om lag 2.000 personer takket ja til dette tilbudet. Nå gjør vi klar for å sende ut en ny SMS til alle som er medlemmer for å få oppdatert e-postadressen deres, sier sjappesjef Frode Veie til Aperopet.

Med et medlemsregister som er oppdatert vil man lettere kommunisere med medlemmene, men Sjappa lover å ikke spamme folk med reklame.

– Nei, på ingen måte. Vi kan informere om viktige ting som sesongkortsalg og lignende, men vi skal begrense kontakten til et minimum. For deg som medlem vil du ikke merke stor forskjell på nå og før, men når vi er helt oppe og gå vil man kunne hente medlemskortene sine i Sjappa noe som ikke har vært mulig tidligere. Man får jo noen fordeler ved å være medlem i Klanen og da er et medlemskort viktig å ha, sier Veie.

Det er for øvrig knappe 7.000 medlemmer i Klanen per dags dato.


 

Billettene til Mjøndalen away legges ut i Sjappa torsdag klokka 10.00. Kampen går søndag 20. september klokka 20.00. Vålerenga har i første omgang fått 625 billetter, men dette antallet kan dobles om det er tidlig interesse for kampen. Billettene koster 200 kroner per stykk. Dersom du har tenkt å dra på kampen så er det med andre ord smart om du kjøper disse tidlig.


 

Vålerenga spiller treningskamp borte mot svenske GAIS torsdag klokka 14.00, men kampen går bak lukkede dører. Det jobbes imidlertid med å få en stream på plass. Kjetil Rekdal sier at dem skal prøve ut en ny formasjon til denne kampen så desto større grunn til å håpe på bilder fra Göteborg.


 

Vålerenga 2 utlignet langt på overtid borte mot Lyn mandag, og det ble noen heftige scener i forbindelse med målet. Vålerenga-spillerne feiret foran Bastionen, mens flere Vålerenga-supportere tok seg ut på banen for å feire der. Nå beklager Vålerenga opptrinnet.

– Det er ikke slik vi skal opptre. Vi tok det opp etter kampen, og vi har hatt det oppe i dag (tirsdag), sier VIF-trener Tommy Berntsen til Dagsavisen.

– Vi hadde et veldig ungt lag, og mange av dem hadde aldri spilt for så mange tilskuere før (1.050). Nå har de lært at slik feirer man ikke scoringer, tilføyer han.

Se målet og feiringen her:


 

Vi holder oss i yngres avdeling med nyheten om at William Pozo Venta (17) ikke gjorde en god nok jobb på prøvespill i engelske Stoke City. Hva er Vålerenga-relevansen? Jo, han har tidligere vært i Vålerenga før han flytta til Tromsø i fjor sommer. Nå bor han imidlertid for tiden hos moren sin i Oslo, og agent Henning Berg sier at en retur til Vålerenga er aktuelt.

– Vålerenga ønsker at han skal trene med juniorlaget der, sier Berg til iTromsø.

Det er lite trolig at G18-landslagsspilleren returnerer til Tromsø så da får vi bare krysse fingrene for at han synes spill i andredivisjon i Vålerenga høres spennende ut.

Èn kommentar på “Engamorgen tirsdag 2/9-15: 2.000 nye medlemmer i Klanen!

  • 2. september 2015 i 18:42
    Permalink

    2000 stk, det tror INGEN på, sorry

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *