Engamorgen onsdag 21/1-15: Näsberg på vei ut – Berisha på vei inn?

I går forsvant Vidar Örn Kjartansson til Kina. I dag skriver vi om spillere som ryktes på vei inn og ut.

Det er til Fredrikstad Blad at FFK-trener Håkon Wibe-Lund prater om stopperkrisen i klubben. I artikkelen skriver avisen:

“I tillegg venter FFK på svar fra det 18 år gamle Vålerenga-talentet Ivan Näsberg.”

Etter det Aperopet erfarer skal det være snakk om en utlånsavtale for Vålerengas stortalent, men ingenting er avklart ennå.


Da Kjartansson forsvant virker det som at folk flest antar at Daniel Braaten signerer for Vålerenga. Spilleren selv skal ha ytret ønske om å spille i utlandet, selv om det så måtte bli Sverige. Han ønsker ikke å reise veldig langt vekk som til Kina. Veien til en signatur fra Braaten på Vålerengas pølsepapir ser ut til å være lengre unna enn først antatt.


I høst skal Vålerenga ha henvendt seg til Viking om et kjøp av 20-åringen Veton Berisha, og ifølge Stavanger Aftenblad har interessen fra Vålerenga økt den siste tiden. Avisen legger sammen to og to og mener det er på grunn av Kjartansson-salget at vi er mer interessert. Aftenbladet mener spissen har en månedslønn på 80.000 kroner (hvor galskap er ikke det!), så selv om kontrakten går ut til sommeren vil han langt i fra bli en billig mann å hente inn.

MEN, Aperopet får fra sentrale kilder i klubben avkreftet at han er på vei til oss. Vi får se om det stemmer eller om det er et spill for galleriet, men en målfattig spiss med millionlønn (pluss bonuser må vite) frister neppe Kjetil Rekdal mye.


Og sist men ikke minst, Iskrigerne nedsablet Stavanger Oilers på Jordal Amfi. Første periode var total overkjøring, og man kunne fort ledet med 3-4 mål. Deretter jevnet det seg ut, men Sondre Olden tok ansvar i sin første kamp tilbake. To scoringer og en assist ga Vålerenga en 5-2 seier til slutt. David Bräck barket sammen i et godt gammeldags hockeyslagsmål med Martin Blakseth Huse, og leverte et par heftige uppercuts. 4.500 tilskuere på Jordal Amfi på en tirsdag er slettes ikke verst. Oilers mente seg bortdømt, og da var egentlig alt på stell.

Alle målene kan sees her hos TV 2. Legg spesielt merke til forarbeidet til Ihnacak på 4-2 scoringen.


 

Det er straks tid for La Manga, og denne gangen skal alle kampene overføres på nett-TV. I år er det 100% Sport-samarbeidet som har sikret seg rettighetene til å sende disse kampene. I samarbeid med Spring Media, som driver lamangatv.com, vil de sende 82 kamper fra 30. januar til 31. mars. Kampene med norsk kommentator vil være tilgjengelige på nettsidene til samarbeidsavisene Aftenposten, Bergens Tidende, Adresseavisen, Stavanger Aftenblad, iTromsø, Sunnmørsposten, Romsdals Budstikke og Fædrelandsvennen.

Prisen for herligheten? 89 kroner per kamp!

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *