Engamorgen onsdag 16/9-15: Storkamp på Jordal i morgen

Fredrik Csisar og resten av Vålerenga Hockey må stikke fingern i jorda. Å snakke om gull blir feil, i følge Shampo. Foto: Grydis.no
Fredrik Csisar: Nå også blogger. Ikke særlig rosa. Foto: Grydis.no

I dagens Engamorgen myser vi på morgendagens hockeykamp, Dagsavisen (prøver) å diskutere framtida til Rekdal, og tidligere Vålerenga-spillere gjør det bra i Sverige og i UEFA. Les mer i dagens Engamorgen.

I morgen er det Vålerenga-Lørenskog på Jordal Amfi. Enga har fått en fremdragende start med seier på Hamar, nå møter vi et annet lag som også har forsterket enda mer. Tidligere har Lørenskog brukt fryktelig mye penger uten å få noe særlig suksess igjen, antagelig fordi man har bygget et lag fullt av klubbhorer og leiesoldater. Nå prøver de igjen. De knuste Kongsvinger 13-1 i første kamp, men Kongsvinger hadde strengt tatt fått juling av Vålerenga Fotball på skøyter. Dette kan bli en fet kamp som det virkelig slår gnister av, med Martin Laumann Ylven som møter moderklubben i Vålerenga-drakt. Kampen starter 18.30, og du bør kjøpe billetter på forhånd.

Og: Fredrik Csisar har blitt hanket inn til å blogge på Klanen.no. Hva han mener om seriestarten og årets forventninger kan du lese nå.


Dagsavisen har vært på Vålerenga-trening, og der er det visst langt mellom smilene for tida. De spurte Kjetil Wæhler om Rekdal er rett mann for å lede Vålerenga videre, og ikke overraskende sier han ja. Ikke overraskende fordi Rekdal har en sterk posisjon i Vålerenga, og ikke overraskende fordi en 39 år gammel fotballspiller er smart nok til å ikke diskutere sånt i media.


Men dersom du mener at det er spillerne som er pingler/overbetalte/udugelige etc, så har du sjansen til å vise hvor god du er. Du kan heller ikke være gammal og grå som oss, men Vålerenga holder prøvespill for aldersbestemte elitelag for spillere født 1997-2004. Info finner du på klubbsidene.


TV-kampene for runde 27 og 28 er berammet. Vålerenga – Sarpsborg 08 går søndag 18. Oktober kl 18 og Haugesund-Vålerenga går lørdag 24 oktober kl 18 og på C More Fotball. Kalenderen vår er oppdatert med disse kampene pluss hockeykamper ut oktober. Sjekk ut linken på toppen av sida.


Niklas Gunnarsson gjør sakene sine bra i Sverige, dersom man skal tro Porsgrunns Dagblad. Der jakter han medalje med Elfsborg, som forøvrig trenes av ex-bøffel Magnus Haglund. Han er bare på utleie, og vil ikke si om det er aktuelt med en retur til Vålerenga pr nå.


Det varsles tung satsning på antidoping-arbeid i UEFA. Daglig leder av antidoping Norge – og tidligere Vålerenga-spiller Anders Solheim er valgt inn i UEFAs antidoping-panel. Blant annet innføres det nå blodpass slik de har i sykkel.

 

Kjøp billett til Jordal Amfi i morra!

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *