Engamorgen 17/9-15: To kamper i kveld

Foto: grydis.no
Foto: grydis.no

Uværet Petra rammer Oslo med full styrke i dag, og det er bare å søke tilflukt. Heldigvis kan du velge om du vil søke tilflukt i Vallhall eller i Jordal Amfi! Begge stedene spiller Vålerenga kamper som er verdt å få med seg.

På fredag for en snau uke sida gjorde Vålerenga Hockey skam på ekspertenes forhåndstips, og dommerens forsøk på å fradømme oss kampen, da skalpen til Storhamar ble tatt med hjem til Oslo øst. Neste hinder for Iskrigerne er Lørenskog, hjemme i Jordal Amfi, i kveld klokka 18.30.

Mot Storhamar var vi gode, og nå må vi bare fortsette på samme sett mot Lørenskog. Vi må ha disiplin i laget og følge gameplanen hele veien, sier Espen “Shampo” Knutsen til Vif-hockey.no om årets første hjemmekamp for hockeygutta.

 

Martin Laumann Ylven ser frem mot å møte gamle lagkamerater og har denne oppfordringen til Vålerenga-supportere før matchen:

 

Ylven er også intervjuet av Aftenposten sammen med “Shampo” før oppgjøret mot Lørenskog. Her forteller hardhausen om den dramatiske skadehistorikken sin, og hvordan kjærligheten til hockeyen fikk ham til å ville gi sporten nok en sjanse, til tross for at Lørenskog hadde gitt ham opp, og at mange har bedt ham om å bruke sunn fornuft. Det at Vålerenga har en avtale klar med en av Norges ledende eksperter på hodeskader, bare i tilfelle noe skjer, taler sitt tydelige språk.

Men Martin er åpenbart en kriger, og avslutter intervjuet med følgende sitat: – På papiret er Lørenskog favoritter. Men på papiret har de vært det i mange år. Her er vi en gjeng med krigere, og man kommer langt på det
Hvor herlig hadde det ikke vært å starte sesongen med seire mot bade Storhamar og Lørenskog? Det er bare å møte opp på Jordal for å få være med på moroa!


 

Hvis du foretrekker ball foran puck har du muligheter også på den fronten i kveld. Juniorlaget spiller kvartfinale i NM mot Tromsø, inne i Vallhall klokka 17.00.

Vif-fotball.no kan fortelle at Markus Nakkim trente forsiktig i går for å være klar til kampen i kveld. -Kampen er viktig. Vi var i kvartfinalen i fjor også, og møtte RBK på Lerkendal, men i år er mulighetene større, og vi satser på å gå hele veien, sier Nakkim selv.

 

Dersom Petra gjør at du ikke tar sjansen på å bevege deg ut av huset i dag kan du trøste deg med at kvartfinalen streames her på Aperopet. Sjekk ut videovinduet under fra klokka 16.45

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *