Se KFUM – Vålerenga 2 her!

Rasmus Lindkvist er med i dagens 2. lagstropp. Foto: Rune Julsvik/hjesus.com
Rasmus Lindkvist er med i dagens 2. lagstropp. Foto: Rune Julsvik/hjesus.com

I dag kan Vålerenga 2 sikre kontrakten i Oddsenligaen avdeling 1 med seier over serieleder KFUM. Rasmus Lindkvist og Daniel Braaten er to av A-lagsspillerne som er med i dag. Se kampen fra klokka 18:45 her.

Vålerenga 2 rykker ikke ned, men med seks kamper igjen å spille trenger dem bare to poeng for å være matematisk sikret fornyet kontrakt i vår tredje øverste serie. Men de to poengene bør komme et annet sted enn akkurat mot KFUM i dag. KFUM er det eneste oslolaget som har mulighet for opprykk og det er noe som vil være bra for Vålerenga generelt sett med tanke på utlån av våre talenter til OBOS-ligaen. KFUM leder nå kun med ett poeng på Tromsdalen før dagens kamp.

Vålerenga kan derimot bli det beste andrelaget i Oddsenligaen og ligger bare ett poeng bak Stabæk som møter Finnsnes borte i dag. Så noe prestisje er det for unggutta våre. Markus Nakkim, Rasmus Lindkvist, Daniel Braaten, Matias Totland og Adrian Møller er med fra A-troppen til dagens kamp. Her er begge lags kamptropper.

KFUM ved Guttorm Lende streamer dagens kamp, mens Rune Julsvik og Erik Engen fra Klanens Webradio kommenterer kampen som starter på Ekeberg klokka 19.

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *