Engaettermiddag 27/9-15: Ny kampdag

Damelaget tok imot Miniklanen i garderoben etter kampen mot Kolbotn. Foto: @miniklanen/Twitter
Damelaget tok imot Miniklanen i garderoben etter kampen mot Kolbotn. Foto: @miniklanen/Twitter

Denne helga starta på kjedelig vis med en ekstremt sur uavgjortkamp mot Start. I går fulgte damelaget opp med et braktap, så i dag er det opp til hockeygutta å redde stumpene.

For tredje dag på rad er det kampdag for Vålerenga. I ettermiddag er det hockeygutta som tar turen til Manglerud for å møte den nevrologiske sykdommen MS.

Resultatene til Manglerud Star har svingt voldsomt i løpet av sesongens første kamper, og de to siste kampene har de henholdsvis vunnet 5-1 (Kongsvinger borte), og tapt 7-1 (Stavanger Oilers hjemme). Med tanke på at Vålerenga har et godt tak på MS, og vant samtlige oppgjør mot Manglerud-laget i fjor er det lov å regne med at dagens resultat vil likne mer på MS-tapet mot Oilers enn MS-seieren over Kongsvinger. Her skal det være tre poeng til Vålerenga, for første gang denne helga.

 

Mathias Trygg møter både moderklubben og sin egen bror i ettermiddag. Til Vif-hockey.no forteller han at han gleder seg til oppgjøret, og håper på fulle tribuner. Og det skal jo strengt tatt ikke så forbanna mye til for å fylle tribunene i Manglerudhallen, så det burde være mulig.


 

Damelaget møtte Kolbotn i Vallhall i går, og fikk bryne seg på et aggressivt lag som ikke ga seg før det sto 0-4 på resultattavla. Klubbens sider har ikke skrevet noe om kampen, men ifølge Fotballmagasinet.no ble Vålerenga snytt for soleklare straffer på stillingene 0-1 og 0-3. Ikke at man kan skylde på dommeravgjørelser når man taper med fire mål, men vi noterer oss allikevel at Vålerenga dermed er snytt for tre straffespark denne helga, i tillegg til at vi har fått et mål feilaktig annullert. Flyten er åpenbart mangelvare om dagen.

 

Men damelaget skal ha stor honnør for at de byr på seg sjøl. Etter et sviende nederlag inviterer de Miniklanen inn i garderoben, og hyller de unge supporterne som dagens beste. Klasse av damene!

 


  Når man ikke opplever suksess selv er skadefryd over andres problemer ofte trøsten man tyr til. På Romerike er det magert med suksess, og fokus flyttes da selvfølgelig rett over på Vålerenga og Burcherts tabbe.


Scoringen til Oppdal er det nærmeste LSK-folket kommer å se et gult lag score på Ullevaal denne sesongen, så vi får by på den. Det er jo stort for kanarifuglene å se at vi byfolk også kan gjøre et feilskjær, og som Ole Kristian Bakkene, tidligere mediesjef i LSK understreker med sin tweet, så handler LSK-identiteten bare om å se seg selv i forhold til storebror fra Oslo øst.


Hva med å fokusere på å holde andrelaget deres i Oddsenligaen i steden? Med ni poeng opp til sikker plass og fem kamper igjen å spille er det mye som tyder på at LSK 2 skal få bryne seg på halvfeite mosjonister i tredjedivisjon neste sesong. Kos dere!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *