Engamorgen mandag 28/9-15: Hjernerystelse og straffekonk

Morten Ask tar et år til. Foto: Grydis.no
Morten Ask tar et år til. Foto: Grydis.no

 

I går spilte Vålerenga mot Manglerud/Star i en smekkfull garasje. Det endte med 2-2 til full tid etter det som må kunne kategoriseres som en keepertabbe til hvert lag. Vålerenga vant på straffer etter en sinnsykt lag straffekonk, det må ha vært en av de lengste i norge noen gang.

Kampen ble desverre overskygget av en lei skade på Rasmus Juell, som var uforberedt da han ble dyttet av en MS-spiller etter han hadde spilt fra seg pucken. Juell flakset rett i vantet og mistet hjelmen. Kampen ble stanset i flere minutter mens Juell måtte ut på båre.

Det siste vi har hørt er at han har fått en kraftig hjernerystelse. God bedring, Rasmus!

Fra VIF Hockey:

 


Vålerenga 2 sikret ny kontrakt i Oddsen-ligaen med en strålende seier over serieleder KFUM sist. I dag er det ny kamp, vi møter Mjølner i Vallhall allerede kl 16. Michael Langer og Simon Larsen er med i troppen fra A-laget. Sjekk hele troppen her.

Mjølner står med ni strake bortetap, så det er gode sjanser for ny seier til Vålerenga 2. Mjølner ligger for øvrig under nedrykksstreken med fire poeng opp til Ullern på trygg plass, som også spiller i kveld. Lyn ligger to poeng bak Mjølner igjen, og har allerede spilt denne runden med en brillefin 1-1 mot Finnsnes hjemme.

Det går mot nedrykk for guttene fra Oslo Vest, mens Skeid holder plassen.


Ghayas Zahid er tatt med i U21 landslagstroppen som møter Kasakhstan og Sveits i oktober. Ikke uventet, men vi gratulerer allikevel!

Enga i dag: Dra tidlig fra jobben for å se Vålerenga 2 i Vallhall!

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *