Treningsrapport fredag 23/1-15: Mannefall på treninga

Kor é alle heltane hen? Bare 12 utespillere og to keepere hadde funnet veien til Vallhall i dag. Ikke så rart kanskje, ettersom løpetrening sto på programmet…

I stedet for å ramse opp alle som var borte, er det egentlig bedre å ramse opp dem som faktisk var der: Michael Langer, Lars Hirschfeld, Simon Larsen, Markus Nakkim, Ivan Näsberg, Ruben Kristiansen, Kjetil Wæhler, Niklas Gunnarsson, Alex Mathisen, Sivert Heltne Nilsen, Diego Calvo, Daniel Braaten, Morten Berre og Herman Stengel.

Verken Mohammed Fellah eller Ola Kamara, som ifølge enkelte skulle trene med Vålerenga, var i Vallhall i dag. Slike rykter oppstår ved at man tar en arbeidsløs spiller og kobler han til alle klubber som han enten har vært i tidligere, som nylig har solgt en spiller eller som trenger en spiller i den posisjonen. Alle ser ut til å vite at dette er fakta og lemper det ukritisk ut på sosiale medier.

En som ikke var på Valle i dag var Nicolai Høgh. Den store dansken ønsket seg bort fra klubben i høst og fikk ønsket oppfylt i dag da Vålerenga, med hans velsignelse, rev kontrakten i stykker. Helt greit egentlig.

Ellers er det egentlig ikke så mye å melde fra treninga. De varmet opp og løp og løp og løp og løp. Noen ble mer slitne enn andre, men alle løp. Berre ga seg midtveis, men ikke noe dramatikk i det. I morgen er det restitusjonstrening, mens spillerne har fri på søndag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *