Spillerbørs Bodø/Glimt – Vålerenga 1-1

Deshorn Brown scoret Vålerengas mål, men han var ikke Vålerengas beste. Foto: grydis.no

Vålerengas beste mot Bodø/Glimt har ikke for vane å bli kåra til bestemann. Her er Aperopets spillerbørs.

Vurdert av Christian Heggen.

Sascha Burchert 5 – Forholdsvis lite å gjøre, men virker (naturlig nok) litt mer utrygg på høye baller i dag. Grei kamp.

Enar Jääger 5 – Gjør jobben sin, og ikke mer.

Kjetil Wæhler 5 – Ser ut som en lang sesong begynner å tære på en gammel kropp. Er litt mer på etterskudd nå enn tidligere i sesongen. Gir også bort ballen før 1-1 målet.

Simon Larsen 6 BB – Spiller stort sett feilfritt i 75 minutter. Sliter mer på slutten når også resten av laget faller i kvalitet. Får sikkert skylden av mange for 1-1 målet, men den må Wæhler ta på sin kappe.

Robert Lundström 5 – Er ikke med så mye forover i dag som tidligere, noe som kan forklares med at vi møter et lag som ligger fryktelig lavt store deler av kampen. Har stort sett god kontroll på farten til Trond Olsen.

Herman Stengel 4 – Prøver hele kampen, men det blir for mye upresist. Er noe uforløst over spillet hans om dagen.

Christian Grindheim 5 – Klarer forrsatt i for liten grad å gå foran som kaptein, og få med seg gutta når det trengs, spesielt på slutten. Gjør allikevel en grei kamp.

Ghayas Zahid 5 – Er med på å skape det meste av Vålerengas offensive spill. Spiller ikke en fantastisk kamp, til det blir det for mye nesten, men får for at han i hvert fall prøver.

Daniel Fredheim Holm 4 – Er ikke i form. Bruker for lang tid med ballen, og det går for seint framover på banen.

Alexander Mathisen 4 – Syntes lite i denne kampen. Helt greit at han blir byttet ut. Spørsmålet er om byttet burde skjedd før.

Deshorn Brown 5 – Trengte hjelp av en snill linjemann for å score, men var der han skal være som spiss, og luktet retur. Hadde også ett godt skudd i førsteomgang, på en dag med vanskelige arbeidsforhold, og ikke all verdens hjelp fra resten av laget.