Engamorgen mandag 5/10-15: Vondt minne i “Tidenes Kamp”

Ullevaal Stadion kokte en høstkveld i 2004. Foto: Grydis.no
Ullevaal Stadion kokte en høstkveld i 2004. Foto: Grydis.no

TV 2-serien Tidenes Kamp fortsetter med en av de mest brutale Vålerenga-minnene noensinne. Vålerenga 2 spiller i Tromsdalen i kveld, og du bør løse billett til Vålerenga – Stavanger Oilers allerede nå.

TV 2 fortsetter med serien “Tidenes Kamp”. Denne gangen er det den rene seriefinalen i 2004 det handler om. Vi møtte Stabæk på Ullevaal mens Rosenborg møtte Lyn i Trondheim. Lagene hadde samme poengsum, Enga lå bak på ett mindre scoret mål. Det er den sjukeste serieavslutningen noen gang, og når vi var seriemestere i andre omgang foran et fullsatt Ullevaal sto faktisk alle – alle – og hoppet på stadion. Det var et trøkk man aldri har hatt på et norsk stadion noen gang før eller siden.

Desverre ville Lyn det annerledes, og slapp inn et mål ekstra. Stabæk-fansen jublet som besatt over dette, selv om de rykket ned den kvelden. Det var også feiring blant Stabæks ledere. Det sier noe.

Også var det han som kom aleine med keeper på slutten, da..

2004 er et helt ekstremt bittert Vålerenga-minne. Etter den kampen var jeg helt fullstendig overbevist om at jeg aldri, aldri kom til å oppleve klubben vinne seriegull. Da smakte det enda bedre når vi vant i 2005!

Episoden slippes onsdag kl 18 på TV2.no.

Her er en eksklusiv promo:


 

Vålerenga 2 møter opprykksjagende Tromsdalen til dyst i kveld kl 15. Kampen spilles i Tromsdalen, så det er liten vits i å kaste seg på T-Banen. Tromsdalen kjemper om å rykke opp, og fikk hjelp av oss når vi slo KFUM for litt siden. Dersom Tromsdalen vinner går de opp på lik poengsum som KFUM, og tre foran Grorud.

Våre venner i Lyn vant 3-1 over Ullern i helga, og er med det seks poeng under nedrykksstreken med tre runder igjen. Som Nils Arne Eggen sa: “There is hope in a hanging snore!”

Vålerenga 2 er bare to poeng fra å sette poengrekord på 2. nivå, og seiler opp som norges beste andrelag. Stabæk 2 kan ta oss igjen, men de ligger fem poeng bak og møter Kjelsås senere i dag.

Sjekk troppen her.


Christian Dahle Borchgrevink er tatt ut på U16-landslaget. De skal spille tre EM-kvalifiseringskamper i Israel 18-26 oktober. Motstandere er Israel, Nord-Irland og Frankrike. Lykke til!


Fredrikstad Blad har tatt pulsen på norsk hockey med å ta en ringerunde og høre hva supporterne mener. Robin Grov har svart på vegne av Vålerenga-supporterne. Merkelig nok mener han at Lørenskog Ishall er den beste i Norge. Det må enten være trolling, eller så ble han oppringt når han var dypt nede i sin tiende krukke på vertshuset!

Les hele saken her


Det er landslagspause, men Iskrigerne hviler ikke. Vålerenga Hockey møter Oilers på torsdag. Stavanger Oilers fortsetter å dure fram som norges desidert beste lag, og har en fem poengs ledelse på tabellen eller bare syv serierunder. Dette er selvsagt helt krise, derfor forsterker de nå laget med en transatlanter. Det er nesten så man lurer på om de bare føler de må bruke penger siden de har så mye av det.

Uansett, det er bare å handle billett. Og dersom du er en av de som aldri har vært på ærverdige Jordal Amfi, du må få ut fingern før de river den. Dra allerede torsdag: Billettinformasjon.

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *