Enkel hockeyseier på Vinger

Ok, da. Enkelte insisterer på at man skal skrive XXX, men jeg reserverer det til fotballavdelingen, som nå lever en stusselig tilværelse langt nede i norsk fotballs dypeste mørke. I dag vant Vålerenga 9-3 i den nye ishallen der oppe. Glenn Jensen sto i mål, og flere unggutter fikk istid. Tenåringene Robin Halmrast (F), Tim Mørk (B) (2 ass), Colin Spaberg Olsen (F) (1 mål), Jonas Løken og Thomas Olsen fikk alle istid. Tallak Lyngset fikk med seg en assist og verdifull spilletid.

Brian Ihnacak ble som vanlig kåret til kampens spiller med to mål og to assist. Sondre Olden hadde to mål og tre assist.

Neste kamp er på Jordal Amfi allerede tirsdag førstkommende, og billettene går så det griner. I tillegg blir det premiere på en stor, fancy LCD-skjerm. Bare please dropp Kiss-Cam, Jan Tore.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *