Engamorgen fredag 23/10-15: Berre vil fortsette

Oslo, Ullevaal - 9. November: Tippeligakamp mellom Vålerenga og Start endte 1-0, 9. November 2014 på Ullevaal, Oslo (Foto: Anders Grydeland via www.grydis.no)
Morten Berre i aksjon mot Start. (Foto: Anders Grydeland via www.grydis.no)

Morten Berre åpner for nok en sesong i Tippeligaen, mens Rekdal vil få økt konkurransen i Tippeligaen. Det var også hockeytap for Asker, og hovedterminlista for 2016 er ute.  Les mer i dagens Engamorgen:

Berre vil fortsette

Dagsavisen kjører Fotballsnakkis. De uttrykker undring over at Vålerenga vil ha sluttspill i Tippeligaen. Det er vi også mildt sagt overrasket over. Rekdal vil ha det fordi vi må få økt konkurransen i Tippeligaen, og få flere spennende kamper på høsten. Samtidig sier Rekdal at han helst ville hatt tolv lag og trippel serie, men at det ikke vil være mulig å få igjennom fordi man skal ta alt for mye hensyn til små klubber (ok det siste sier han ikke selv, men vi sier det).

Morten Berre åpner for å ta ett år til i Vålerenga-drakta. Han har vært skadet en stund, men sier at dersom Vålerenga vil ha han med videre er han åpen for å forlenge. Han regner med å bli skadefri snart, og klar for de to siste serierundene.

Sjekk hele Fotballsnakkis!


Tap for Frisk Asker

Vålerenga Hockey tapte for Frisk-Asker i går. Det er det tredje strake hjemmetapet på Jordal Amfi, og på lørdag kl 18 spiller de en meget tøff bortekamp i Sarpsborg.

Vålerengas mål ble scoret av Jørgen Karterud, Tobias Lindström og Martin Laumann Ylven.


Tidlig seriestart i 2016

Hovedterminlista 2016 er offentliggjort. Det er altså utgangspunktet for neste Tippeliga-sesong, før den blir rasert av TV-kamper.

Seriestart er helga 12-13 mars, og det er pause hele juni grunnet EM. Første cuprunde går 13. april, siste serierunde er 6. november, og cupfinalen spilles 20. november. Ta med jakke..


Brann i rød sone

Økonomien i fotball-norge er fortsatt ikke spesielt bra. Kun Godset, Sarpsborg, Mjøndalen og Bodø/Glimt er i grønn sone, Vålerenga ligger fortsatt i gul. I rød sone finner vi Start og Viking. I OBOS-ligaen har Brann tatt steget ned i rød sone. Sånn går det når de rykker opp mens de bruker penger som fulle sjømenn.

Det kan også nevnes at på kvinnesiden er Vålerenga i grønn sone.


Serieavslutning i 2. Divisjon

Vålerenga 2 avslutter sesongen med hjemmekamp mot Kjelsås. Kampen spilles i Valhall kl 13 lørdag. Det meste av spenninga er utløst i avdelingen. KFUM rykker opp, mens Lyn må overvinne en målforskjell på 17 + at Ullern må tape for KFUM for å holde plassen.

Det er også kamp om å bli norges beste rekruttlag. Det står mellom oss og Stabæk 2, begge med 36 poeng. Stabæk 2 møter Grorud hjemme på samme tidspunkt.

 

 

 

Èn kommentar på “Engamorgen fredag 23/10-15: Berre vil fortsette

  • 24. oktober 2015 i 00:29
    Permalink

    Om Berre får kontrakt må det være fordi han er uvurdelig på feltet og i garderoben. Det er nok av spillere som holder et høyere nivå og kunne tenke seg å spille for Vålerenga.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *