Engamorgen mandag 26/1-15: Slow News Day

Ingen Vålerenga-nyheter enn så lenge så vi koser oss med andres elendighet i stedet. Lillestrøms anke på poengtrekket de fikk på grunn av økonomisk rot ble kategorisk avslått. Det betyr at romerikingene ligger helt sist med -1 poeng. Det er helt OK, merker vi.

Vålerengas unggutter herjet med Kongsvinger Knights i går, men det bryr dem seg ikke så mye der borte. 1.700 tilskuere ga nemlig 225.000 kroner i en slunken klubbkasse.

Jordal fylles opp kraftig til kampen mot Storhamar tirsdag. Tør du vente mye lengre før du kjøper billett? Husk at klubbens nye storskjerm skal avdukes her. Kjenner vi Vålerenga rett er den kommet for å bli. Kjøp billett til kampen her!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *