Engamorgen mandag 26/10-15: Se Vålerenga for 100 kroner

Ullevaal Stadion kokte en høstkveld i 2004. Foto: Grydis.no
Vålerenga prøver å fylle Ullevål med 100kr inngang. Foto: Grydis.no

Morten Berre avslutter i Vålerenga, og Vålerenga satser på mye folk neste hjemmekamp. En Vålerengaspiller har blitt utsatt for rasistisk hets. Vi har funnet ut hvor Iskrigerne får maten sin fra, og fotballen har en veldig, veldig, veldig tynn mulighet til å ta Bronse.

Les mer i dagens Engamorgen:

Hockeyspiller hetset

En Vålerenga-spiller på U20-laget i hockey skal i følge VG ha blitt utsatt for grov rasistisk hets fra flere Sparta-spillere da lagene møttes på lørdag. Ting som “jævla neger” og “jævla svarting” skal ha blitt ropt til han i hele kampen. Til slutt valgte han å gå av isen. Hetsen beskrives som “systematisk”, og siden dommerne forteller at de ikke har hørt noe må vi gå ut i fra at Sparta-spillerne var veldig obs på hvor dommerne var når de holdt på med dette.

Det er egentlig ingen bombe at dette kommer fra Sparta. Jeg har flere ganger stått og undret meg i Sparta Amfi mens “Blue Warriors” eller hva de kaller seg i år roper “Ett språk i Oslo: Urdu Urdu Urdu!” til Vålerenga. Det er faktisk 2015, men det er åpenbart at folket i Sarpsborg fortsatt lever i et tiår det var greit å oppføre seg på den måten.

Patetisk.


Morten Berre takker av

Som pressemeldingen vi publiserte tidligere i dag sier, Morten Berre avslutter Vålerenga-karrieren etter denne sesongen. Han blir mest sannsynlig spilleklar til søndagens kamp mot Odd. Inngang til kampen er 100 kroner for alle, så her er det bare å ta med unger, foreldre, svigermødre og venner og kjente.


Mat for Iskrigerne

GodtLevert.no, en tjeneste som leverer matvarer på døra til folk, leverer det de har til overs til Matsentralen som igjen distribuerer det rundt til trengende i byen. Fattighuset, Frelsesarmeen, Slumstasjonen, Pinsemenigheten, Evangeliesenteret, Stiftelsen Selvhjelpens Hus, Stiftelsen Retretten og Vålerenga Ishockey er noen av mottakerne som blir lest opp til Dagbladet. Jepp, finn den som ikke passer inn.


Smal sjans for bronse

En kar som heter Snorre Eikeland driver noe som heter Analytic Minds, et selskap som “specializes in analyzing data in relation to in vitro fertilization”. Nå har han tatt for seg Tippeligaen, og han har kommet fram til at Vålerenga har 0,3 prosent sjans på Bronse i årets Tippeliga. Vi har 37% sjans for å slå Odd neste runde, og bare 17% sjans til å slå Godset på Marienlyst. Syvende plass er det mest sannsynlige, med 53,6%. Deretter følger sjetteplass med 38,2%.

Les alt og mer til på bloggen til Analytic Minds

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *