Engamorgen fredag 30/10-15: Unggutta viser vei!

Oslo, Jordal Amfi - 15. oktober: GET-liga mellom Vålerenga og Storhamar endte 3-2 etter spillforlengelse, 15. oktober 2014 på Jordal, Oslo (Foto: Anders Grydeland via www.grydis.no)
Jørgen Karterud, tomålsscorer. (Foto: Anders Grydeland via www.grydis.no)

Vålerenga slo Manglerud i går i et lag spekket med unggutter. Vi ler litt av Stavanger Oilers. U-20 rasismesaken er meldt inn til forbundet. Tom Henning Hovi lar seg intervjue av klubbsidene. Les mer i dagens hockeypregede Engamorgen:

Iskrigerne slo Manglerud Star 5-2 på Jordal Amfi i går. Vålerenga sliter med skader på flere spillere, og MS har en meget god sesong så langt. Men Enga stilte opp med flere unggutter, blant annet Raymond Sørensen (19), Rolf Thomas Aastad (18), og Tom André Christensen (17). 20 år gamle Thomas Olsen har for lengst etablert seg i laget og bidro med ett mål og en assist. Vegard Aspehaug (19), Colin Spaberg Olsen (19) har også fått en god del kamper under beltet nå.

Med andre ord, dere som etterlyser ungt blod og hardtarbeidende talent: Dere finner det på Jordal Amfi i fri utfoldelse. Det kan også noteres at Mangleruds mål ble scoret av Eirik Saltsen og Jesper Hoel, med assists fra hverandre og Magnus Hoff – alle med fortid i Vålerenga.

Se kampfakta på klubbsidene.


Raymond Sørensen spilte altså i går. Det er spilleren som ble utsatt for rasisme fra Sparta-spillere i U-20 kampen nylig. Vi valgte å ikke publisere navnet hans, men nå har han latt seg intervjue av Sarpsborg Arbeiderblad. Sparta vil ikke kommentere noe, men har sendt et motsvar til Forbundet. Sørensen sier til SA at han venter på en unnskyldning fra Sparta.

Han har også latt seg intervjue av VG. Der kan vi lese at han blir tatt godt vare på i Vålerenga-miljøet, og at Shampo ikke er i tvil om hva som har skjedd.

Så får vi se hva forbundet konkluderer med. Jeg mistenker at det hele står på om Sparta har innrømmet at det har funnet sted eller ikke, siden dommerne ikke har fått det med seg.


 

Det var flere morsomme resultater i Get-ligaen i går. Stjernen slo Stavanger Oilers 2-1 i Stavanger etter syv strake serietap og en ni timer lang busstur. Stavangers gladgutt Tommy Kristiansen fikk matchstraff etter å ha “bæda” totalt.

Et annet drittlag er Lillehammer, som har en helt eksepsjonelt ræva sesong. I går tapte de 2-1 for Kongsvinger (!) som dermed tok sine første poeng i årets sesong. Da passer det jo greit at vi møter Lillehammer på søndag.


Tom Henning Hovi var en tur innom Valle, og har blitt intervjuet av klubbsidene. Han hyller selvsagt både Berre og Muri. Sjekk hva han sier om gutta her. 

Det har vært mye snakk om Berre og Muri, men Lars Hirschfeld takker også av etter denne sesongen. Han har 101 kamper for Vålerenga i tillegg til at han har mange landskamper for Canada.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *