Kampreferat: Strømsgodset – Vålerenga 2-2

Ghayas Zahid ble felt og Vålerenga fikk straffe. Foto: grydis.no
Zahid ble felt og fikk straffe mot Godset i april. I november scoret han selv. Foto: grydis.no

Vålerenga med skadeskutt mannskap kom tilbake fra 0-2 da gutta prøvde å spolere sølvfesten til Godset. Les kampreferatet:

Det skulle ikke gå mange sekundene før Godset tok ledelsen. Marcus Pedersen snappet opp en tversoverpasning fra Ivan Näsberg, og satte 1-0 allerede før blussene slukket.

Godset ræver oss fullstendig de første minuttene. De ser supertente ut, og vi ser ut som vi har granatsjokk. Etter flere cornere er det bare tilfeldig at det ikke står 2-0. Men: Plutselig kommer Deshorn Brown igjennom andre veien og er nær ved å score, men han klarer ikke sette ballen over keeper. Godset fortsetter presset, og vi blir løpende imellom.

Det går 18 minutter før vi klarer å bygge et angrep med ballen i laget. Altså ikke en kontring fordi Godset mister ballen mens de er hodestups i angrep. Da ender pasningen inne hos keeper.

Etter 25 minutter får vi frispark høyt i banen etter et bra angrep hvor vi klarer å sette Godset under press, men frisparket til Grindheim går over alle.

Vi sliter med å holde ballen i laget selv med hele backfireren og keeper mot en eneste pressende Godset-spiller. De fortsetter å rulle over oss, og det er helt fortjent at Marcus Pedersen setter 2-0 etter ’40.

Hadde det ikke vært for Burcherts våkne og svært aktive feltarbeid kunne det stått mye mer til pause.

Det ble omrokkeringer i pausen, Näsberg gikk ut og Stengel kom inn. Jääger tar venstrebacken, Mathisen høyre, Sander Berge gikk ned i ankerposisjonen mens Stengel spilte sentralt.

Andre omgang fortsetter med et Godset som triller ball, men plutselig snapper Grindheim en dårlig pasning. Melker Hallberg kommer på et fantastisk løp opp høyresida, og scorer et pent mål. Deilig!

Kampen jevner seg ut, Strømsgodset har tatt foten av gassen og begynner å se mer forsiktige ut. Og et kvarter før slutt avslutter Zahid et fint angrep med en flott avslutning via stolpen. 2-2!! Og bare minutter etterpå er vi farlig frampå på et frispark. Da har stemninga på stadion snudd.

Godset har en eventyrlig mulighet til å ta tilbake ledelsen rett etterpå, men Burchert gjør en utrolig liggende sparkeredning. Årets redning i Tippeligaen!

Etter dette er det småsjanser til begge lag, og vi avslutter med en corner.

2-2 er et meget sterkt resultat i Drammen uansett hvem som kommer dit. Vi ble totalt overkjørt i første omgang, men rettet opp mye i andre. Det har mye med at Godset tok foten av gassen, men det er allikevel sterkt å komme tilbake. Hvis vi bare hadde fått en scoring til, så var all Godset-jubelen over Stabæks nederlag i Bodø forgjeves.

Uansett, vi avslutter sesongen med syv strake uten tap.

Sjekk Aperopets spillerbørs!

Èn kommentar på “Kampreferat: Strømsgodset – Vålerenga 2-2

• 8. november 2015 i 22:50
    Permalink

Fikk kampen ødelagt av en gjeng drittunger med bluss. Drar ikke på kamp med dem igjen.