Vi presenterer Vålerengas nye spillere

Jesper Arviddson. Foto: Dif.se.
Jesper Arvidsson. Konge på Twitter. Foto: Dif.se.

Vi har tatt en nærmere titt på de tre nye signeringene. En har en søster i Oslo, en flytter langt vekk fra hjembyen for første gang, og en har spilt for HamKam.. Forskjellige karriereveier ledet til slutt til Vålerenga.

Anders Nedrebø er 27 år og har spilt på østlandet hele karrieren. Moderklubben er Helset på Bærums Verk, og som seniorspiller har han vært i Bærum SK, Asker og HamKam før han dro tilbake til Bærum før 2014-sesongen. Nedrebø spilte dermed i Bærum under Morten Tandberg i den imponerende fjorårssesongen hvor Bærum slo ut Kristiansund men tapte for Mjøndalen i opprykkskvalik.

Vi kan dermed gå ut fra at dette er en type Tandberg kjenner godt, og at han har hatt en finger med i spillet her. Nedrebø kan spille både back og kant på begge sider. Denne sesongen scoret han et fremdragende mål for Bærum mot FFK. Se video hos VGTV.

Sjekk Nedrebøs statistikk.

Sjekk intervju på klubbsidene.


 

Marcus Sandberg er en 25 år gammel målvakt fra Rönnäng i skjærgården rett nord for Göteborg. Han spilte mange kamper for IFK Göteborg i sine yngre dager: 15 i 2010 og 17 i 2011. I 2012 gikk han til Ljungskile på lån da IFK signerte erfarne John Alvbåge, en målvakt som har vaket litt i vannskorpa på landslaget i lang tid. Dermed har det blitt smått med spilletid de siste sesongene, og Sandberg har nå valgt å prøve lykken i Oslo. For første gang spiller han fotball mer enn seks mil fra hjemstedet. Han beskriver seg selv som en bra skuddstopper, ingen dårlig egenskap for en keeper..

Sjekk Sandbergs statistikk.

Sjekk intervju på klubbsidene.


 

Jesper Arvidsson er 30 år og har spilt venstreback for Djurgården siden 2013. Han er opprinnelig fra Götene, som ligger ca halvannen time nord for Borås. Han startet dermed seniorkarrieren sin i Elfsborg, og fikk med seg et seriemesterskap i 2006. Deretter gikk han på et fire år langt lån (!) til Åtvidaberg før overgangen ble permanent i 2011. Arvidsson forteller til DIFTV at det var bittert å forlate Djurgården, og han legger ikke skjul på at det skjedde mot hans vilje. Han har åpenbart rukket å bli populær blant fansen. Sjekk hele intervjuet med DIFTV her.

Arvidsson forteller til Rønsen og VIFTV at han har en søster i Oslo, og at hun er sammen med ingen ringere enn Steinar Strømnes.

Han er for øvrig en racer på Twitter:

Sjekk Arvidssons statistikk.

Sjekk intervju på klubbsidene.

Velkommen!

Èn kommentar på “Vi presenterer Vålerengas nye spillere

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *