Glenn Jensen spiller avskjedskamp i kveld

Trening Vålerenga ishockey
Alexander Bonsaksen og Glenn Jensen. Foto: Grydis.no

På mandag kom en noe overraskende melding: at 28 år gamle Glenn Jensen legger opp. Glenn har vært fast inventar på benken til Vålerenga i mange år, i tillegg til at han har fått stjernestatus etter opptreden i “Iskrigerne”.

Glenn har en bachelor i markedskommunikasjon fra BI, og går inn i jobben som salgs- og markedsrådgiver i klubben. Sist gang klubben hentet inn en rappkjefta reservekeeper på markedssiden fikk de sirkusdirektør Jan Tore Kjær i 18 år, så dette blir neppe kjedelig.

Glenn Jensen starter mot Kongsvinger på Jordal Amfi i kveld kl 18.30.

 

Glenns statistikk hos Eliteprospects.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *