Tidenes verste Vålerenga-tap?

Glenn Jensen
Glenn Jensen. Foto: VIF Hockey

Vålerenga tapte 0-2 for Kongsvinger på Jordal Amfi torsdag. Det er første gang Vålerenga taper for den klubben i ishockey. Et historisk nederlag. Skudd: 34-12. Foran 2500 tilskuere. Nitrist.

Fryktelig trist for Glenn Jensen, som avslutter med tap for et av de dårligste lagene som har vært i Get-ligaen. OK, Kongsvinger slo nylig Storhamar, og har på mirakuløst vis plutselig begynt å ta poeng. Men da bør gutta ha fått opp øya.

Det er heller ikke sjarmerende å se Shampos ganske surmaga opptreden på TV etterpå. Å si at gutta har “ferdigheter som meitemark” høres litt dumt ut når man har trent dem i så mange år.

Jeg er fullstendig klar over at klubben prioriterer bygging av administrasjon, noe jeg har ønsket i mange år. Allikevel skal ikke dette tapet være mulig. Når man ser hvordan ting foregår på Iskrigerne så kan man jo lure på om spillerne i det hele tatt får særlig positive vibber fra trenerne, eller om det bare er “piss dårlig”, “sinnsyke” og “fram med balla” hele veien.

Jeg håper og tror at det er mer fokus på oppbygging av gutta under trening enn de kamp-peptalkene vi ser på TV, men uansett hvordan man vrir og vender på det: Dette er antagelig det verste Vålerenga-tapet i moderne tid. Det var 17 i odds på Kongsvinger på Norsk Tipping..

Se alle scoringene og intervjuer hos TV 2

Kampfakta

2 kommentars på “Tidenes verste Vålerenga-tap?

 • 20. november 2015 i 10:01
  Permalink

  Har tenkt det samme sjøl. Mye “fram med balla, piss ræva” etc. Kan det være at trenerne er gått litt ut på dato også?

  Svar
 • 20. november 2015 i 18:48
  Permalink

  Gud bedre skal vi begynne å være emosjonelle og lese poesi ala Per matias i en hockeygarderobe? Hockey er en kontaktsport, ikke puselankefotball. Man MÅ fram med balla og gå i krigen. HVER JÆVLA GANG. Gameplan må følges av alle på hvert bytte. Det er egentlig ganske enkelt.
  Jeg syns det er helt innafor å bli kalt piss dårlig etter forestillinger som igår. Da bør det gå en faen i noen og enhver, ellers kan man melde overgang til Gruner.
  Det gjelder forsåvidt også starten på sesongen i fjor da gutta trodde de var konger etter CHL-innsatsen og brente krutt på det, litt som Storhamar i år.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *