SISTE: Yngve Hallén stiller ikke til gjenvalg!

Yngve Hallén. Foto: Fotball.no
Yngve Hallén. Foto: Fotball.no

I en pressemelding fra NFF kommer det i dag frem at fotballpresident Yngve Hallén ikke stiller til gjenvalg under fotballtinget i februar 2016.

Hallén begrunner avgjørelsen slik: – Selv om jeg også var svært usikker i sommer, valgte jeg likevel å meddele valgkomiteen i august at jeg stod til disposisjon om de ønsket det. Men i slutten av oktober ba eldstegutten Brage om en prat. Hans beskjed var ikke til å misforstå. Jeg ombestemte meg vel endelig der og da.

Han hevder at dette ikke har noe å gjøre med kritikken som har kommet etter en rekke uheldige saker for NFF under Halléns styre. Drillos avgang, rettstvisten med Guttorm Dilling, påstander om utfrysing av styremedlemmer, medieavtalen som ble fremforhandlet bak ryggen på alle parter som burde ha vært involvert og en feilet EM-kvalik er noen av sakene som har skapt storm for NFF de siste årene.

Aperopet kan ikke huske sist vi var enige med Hallén i en avgjørelse, men denne stiller vi oss helhjertet bak!

Vi kommer tilbake med mer i løpet av dagen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *