Gunnarsson frikjent – spiller mot Lørenskog i morgen!

Foto: Jonas Knutsen, Twitter
Foto: Jonas Knutsen, Twitter

Disiplinærutvalget har talt. Det blir ikke ytterligere straff på Filip Gunnarsson. Det betyr at han kan spille mot Lørenskog i morgen. Denne sagaen har heldigvis fått en rask slutt.

Vi sender varme tanker til Lørenskog og tidligere kul Vålerenga-spiller, nå svært lite ærerik Get-ligatrener Kenneth Larsen som forsøkte å prosedere dette i media med ord som “Mishandlet”. Det er synd at Romano skadet seg, men det er ærlig talt ikke Gunnarssons feil at han kommer inn foran mål med hodet ned. Det er heller ikke Gunnarssons feil at Romano ikke klarer å ta seg i mot når han faller. Det er også pinlig at de paraderer Romano foran pressen med ansiktsskade på FEIL side av ansiktet.

Dessverre så ikke dommerne alt dette når de sjekket video etter kampen, så Gunnarsson måtte sone i går. Men han er i alle fall klar igjen til i morgen. Og du skal ikke se bort fra at han er motivert..

Vi lar landslagskapteinen få siste ord:

Lørenskog innrapporterte etter sigende også Brede Csiczar grunnet en takling i samme kamp. Dersom det ender med karantene lager vi en sak om dette når det blir kjent. Oppdatert: Brede er også frikjent.

Vålerenga Hockey har også sluppet en skaderapport:

Rasmus Juell er ute resten av året etter smellen på Manglerud.

Tim Mørk er ute med brekt arm.

Morten Ask er ute frem til jul med gåen blindtarm. Raymond Sørensen stepper opp i Asks fravær.

Colin Spaberg Olsen er syk, forventes klar senere i uka.

Thomas Olsen er på vei tilbake fra hjernerystelse, forventes klar senere i uka.

David Bräck har lagt opp grunnet skade og vil ikke bli erstattet.

 

Det er rimelig tynt akkurat nå, men det betyr at flere unggutter får sjansen, noe som konstant etterlyses blant en del Vålerenga-fans. Gutta trenger støtte, så møt opp i morgen kl 19 da vi nok en gang tar i mot Lørenskog..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *