Engamorgen 1/2-15: Uavgjort i første treningskamp, tung sponsor inn og mer “kokkos”.

Sesongens første treningskamp er over, tung sponsoravtale på plass for Vålerenga Fotball, og kokkos-taktene fortsetter i hockey-norge.

Årets første treningskamp er over, og kampen endte 1-1. Vålerengas mål ble scoret etter bare åtte minutter av Niklas Castro. Rekdal gjennomførte mange bytter etter pausen, og hjemmelaget utlignet i andre omgang. Glomdalen har en bildekavalkade fra kampen, og klubben har publisert en kamprapport. Vålerengas neste kamp er mot Stabæk lørdag 7. februar kl 14. Dersom noen kan bekrefte at den kampen spilles på Nadderud, hadde det vært fint. 


 

Det kom flere gode nyheter fra Valle på lørdag: Etter tre måneders forhandlinger har Vålerenga signert en to-årig sponsoravtale med gigantiske Huawei. Avtalen er verdt to millioner i året, med opsjon på ett ekstra år. De sponser også klubber som Ajax, Arsenal, Borussia Dortmund, Milan og Atletico Madrid. Ifølge wikipedia hadde Huwai 150.000 ansatte i 2013. De tar plass på brystet på drakta. Klubben har en artig video ute om dette, hvor Reka får seg ny telefon. Håper han husket å synce kontaktene på den gamle før Eric Zhang kastet den avgårde.


 

Amatørtaktene i hockey-norge fortsetter. Lillehammer, som bestemte seg å si opp han som er både trener og sportslig leder med ni års fartstid i klubben for å spare penger, blir truet med rettssak. Tor Nilsen vil gå til advokat for å få omgjort beslutningen, og har engasjert ingen ringere enn Sigurd Klomsæt, som har gjort comeback i advokat-ringen nylig. Det kan bare være et ledd i et spill for å få med seg en sluttpakke, men det er negativ PR uansett.


 

Stjernen har allerede driti seg ut en gang denne uka da det ble kjent at klubben bøtelegges og trekkes åtte poeng grunnet lisensrot med en spiller. Nå forsvinner poengkongen Lou Dickenson fra Stjernen. Han melder overgang til Herning, fordi han ble utsatt for rasisme fra en lagkamerat etter et slagsmål på trening. Kanskje ikke all PR er god PR..?


Iskrigerne møter Lørenskog på kjøpesenteret kl 17:00 i dag. Kjøpelaget har handlet så mange utenlandske spillere nå at de må sende en hel rekke på tribunen hver kamp, grunnet utlendingekvoten. På tide med en seier over denne latterlige kjøpeklubben.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *