Enormt trykk på sesongkortsalget!

sesongkort2016_rth6ssmgdt0e15gjhzc4jxls7

Tirsdag åpnet salget av sesongkortene for 2016, og interessen var enorm. Flere hundre har allerede sikret seg sin plass på Ullevaal Stadion i 2016, og Sjappesjef Frode Veie er overbevist om at de klarer å selge alle de 3.000 sesongkortene som får forkjøpsrett i supportersvingen på nytt stadion.

Samtidig med at sesongkortsalget startet, lanserte Vålerenga en ny samarbeidsavtale med Umbro som utstyrsleverandør. Derfor var det ekstra mange som hadde tatt turen til Sjappas lokale på Fyrstikktorget på Helsfyr i dag. Og sesongkortsalget gikk så det suste.

– Vi solgte om lag 550 sesongkort i dag, og det er helt fantastisk, sier en utslitt Sjappesjef Frode Veie til Aperopet.

De 3.000 første som kjøper sesongkort på klans- eller klubbtribunen på Ullevaal i 2016 er sikret forkjøpsrett på sesongkortet på i 2017 der vi skal flytte til vår nye leikegrind på Valle. Det er et tall Sjappesjefen tror man klarer å selge.

– Så langt har interessen vært enorm og vi vet det er mange som har lyst å gi sesongkort til sine kjære som julegave. Spesielt ettersom vi nå har innført ungdomsbilletter og barnebilletter på alle feltene på stadion, sier Veie. 

Han har likevel en bønn til alle som skal kjøpe sesongkort:

– Det er veldig fint om alle som vil ha sesongkort for voksne, kjøper dette på nett via vifsesongkort.no. Kortene som kjøpes på nett kan hentes i Sjappa fra dagen etter, og det vil gjøre hele prosessen mye kjappere. Dersom du skal kjøpe sesongkort for barn eller ungdom må du gjøre dette i Sjappa. 

Alle som skal ha sesongkort på Vestbredden må være medlem i Klanen. Du kan fornye medlemsskapet ditt i Sjappa (ta med medlemsnummeret ditt), eller på klanen.no.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *