Nyttårstale

explosion-firework-new-year-s-eve-december-31

Kjære Engavenner,

Aperopets første år har vært over all forventning. Da vi startet i januar var vår misjon å lage en side om Vålerenga hvor vi går litt dypere ned i materien og tilfører egne meninger om det som skjer i og rundt klubben:

Vi har også prøvd å bruke de kontaktene vi har i klubben til å få ut litt inside-info, da etter nøye vurdering slik at ikke klubben blir skadelidende. Delvis for å tilby en god tjeneste til Vålerenga-supportere, men like mye for å hjelpe klubben ved å få tilbakevist eller bekreftet noen av teoriene som svever rundt i Vålerenga-miljøet om hva klubben driver med.

Vi hadde en idé om at det var plass til en side som dette i Enga-universet, og responsen fra leserne har vært fantastisk.

I løpet av året har redaksjonen også økt fra to til fire personer. Greger og KjellH har kommet til, og det vil sikre at vi kan fortsette å levere saker av bra kvalitet fremover uten å brenne lyset i begge ender. Det er tidkrevende å holde på med dette, men når vi ser at dere der ute setter pris på sakene våre er det definitivt verdt det.

Godt nytt år folkens, vi sees på første trening på Valle i 2016!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *