Engaformiddag mandag 18. januar 2016: Näsberg leies ut!

Ivan Näsberg. Foto: grydis.no.
Ivan Näsberg. Foto: grydis.no.

Ivan Näsberg forlater Vålerenga på lån til den svenske klubben Varbergs BoIS ut sesongen 2016.

Det bekrefter klubbens sider nå i formiddag.

Näsberg, som er en så ekte Vålerenga-gutt som man kan få det, har kontrakt med oss ut 2017. Men veien til førstelagsspill er lang for unggutten som nå skal spille for laget som endte på 5. plass i Superettan sist sesong.

– Dette er riktig steg for Ivan akkurat nå. Vi har god tro på at han skal ta de nødvendige stegene ved å få matchet seg på et høyere kamp-nivå enn vi kunne tilbudt han i år. I den fasen han er i nå, er det viktig at han spiller kamper på et høyt nivå hver eneste helg, og det håper vi han får i Varbergs, sier Kjetil Rekdal til klubbens nettsider.

Ivan Näsberg fikk 4,17 i snitt på Aperopets spillerbørs 2015 med åtte kamper.

Vålerenga har også vist interesse for å leie ut Markus Nakkim foran årets sesong.

 


 

Vålerenga Vs Vålerenga

I går ble det altså klart at det blir et nytt Vålerengamesterskap mellom Vålerenga Fotball og Vålerenga Ishockey søndag 14. februar. Klubben startet et arrangement på Facebook hvor det i skrivende stund er 650 personer som har sagt ja, mens 1300 har sagt de er interesserte i å bli med. Har du Facebook, og har tenkt deg på kampen, meld deg på dette arrangementet. Da blir det så mye lettere for de som arrangerer om å ha en viss anelse om hvor mange som dukker opp.

Aperopet skrev om denne kampen i gårsdagens Engamorgen.

 


 

Tap for Brocken

Vålerengas damelag hadde sin første treningskamp i Vallhall i går kveld. Der ble det dessverre 0-1-tap for Røa. Det var også David Brockens første kamp som Vålerenga-trener.

– Jeg lærte veldig mye av denne kampen. Det var interessant å se jentene i en kamp, og veldig gledelig for meg at samtlige fikk 45 minutter eller mer. Trening og kamp er to vidt forskjellige ting, som du vet, sier David Brocken til klubbens nettsider.

 


 

Vålerenga sjakk, sjakk!

Fredag var det lynsjakkturnering og Demokraten fra Fredrikstad melder om rekorddeltakelse under NM-konkurransen. De har valgt å legge saken bak betalingsmur, men er såpass rause at de kan fortelle at Aryan Tari fra Vålerenga Sjakk vant gruppe A. Vi er ikke helt sikre på hva det betyr, men vi gratulerer likevel!

 

 

 

2 kommentars på “Engaformiddag mandag 18. januar 2016: Näsberg leies ut!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *