Lillehammer – Vålerenga 1-2str: Straffe-hattrick!

Steffen Søberg. Solid kamp mot Frisk. Foto: Grydis.no
Straffeseier. Foto: Grydis.no

Markus Søberg debuterte, men en annen 20-åring ble dagens mann.Da var det bortekamp på Lillehammer igjen, og som regel er jo dette tøffe kamper. Men hittil denne sesongen har Lillehammer vært regelrett skrap, og kampene mot de har vært grei skuring. Sist gang vi spilte i Kristins Hall endte det med 4-2 seier.

Men Vål’enga er Vål’enga. Dersom gutta faller 5% fra maxnivå kan alt skje. Vålerenga var det beste laget, og hadde kanskje fortjent å vinne, men det er ikke juks å ha en god keeper – noe Lillehammer hadde. Vi sløste også rimelig bra med sjansene, men det ble i det minste to poeng etter straffeseier.

Det ble en meget positiv debut for Markus Søberg, som spilte med mye energi. En rask spiller som er en klar trussel offensivt, og som ikke viker unna. Dette ser meget bra ut.

Målene:

1-1: Vålerenga spiller i overtall. Karterud frakter pucken inn i sonen og etablerer spill. Spiller opp til Follestad på blå som klinker til. Tobias Lindström blir kreditert målet på en styring. Fin scoring, powerplay etter læreboka. Se målet hos TV2.

Straffeseier: TV2 har lagt ut hele straffekonken. Thomas Olsen blir dagens mann, og scorer hele tre ganger i straffekonken. Den første en fantastisk fin dragning som finter keeper helt opp i pølsebua. Den andre setter han mellom bena. På den tredje og avgjørende straffa er keeper raskt ute for å slå vekk pucken, men Olsen rekker akkurat å ta en dragning. Deretter er det scoring i tomt bur. Meget pent!

Se straffekonken hos TV2.

Enga holder fjerdeplassen på tabellen, tre poeng foran Storhamar som har en kamp mer spilt.

Neste match er Stjernen på lørdag, det blir tre poeng – lett!

Kampfakta

Èn kommentar på “Lillehammer – Vålerenga 1-2str: Straffe-hattrick!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *