Engamorgen lørdag 23. januar 2016: Se Kongsvinger – Vålerenga direkte her!

Dette er bare et bilde. Gå inn på saken for å finne streamen til kampen.
Dette er bare et bilde. Gå inn på saken for å finne streamen til kampen.

Sendingen fra treningskampen mot Kongsvinger starter klokka 12.45. Ellers i dagens rikholdige Engamorgen har vi ting om Sander Berge, Ørnen, Braaten, Roy Johansen og Nye Jordal.

Kongsvinger Vålerenga klokka 12.45

Vålerenga møter Kongsvinger til sesongens første treningskamp klokka 13.00 i dag. Klanens Webradio sender kampen direkte fra klokka 12.45. Den kan du se i videovinduet under. Kommentatorer er Rune Julsvik og Frank Ove Hansen med stødig kameraføring fra Christian Haksø.

Har du lyst til å se kampen med venner, melder Vålerenga Vertshus at de viser kampen på storskjerm.

Før dagens kamp sier Kjetil Rekdal til Vif-fotball.no at planen er at en rekke spillere skal spille en omgang hver og at laget bør være i god form. Hvem han forventer et fyrverkeri av finner du med å følge lenken til klubbens sider.

Oppdatering klokka 10.15:

Kamptroppen til dagens kamp mot Kongsvinger:

Keepere: Aslak Falch og Marcus Sandberg

Forsvar: John Jesper Arvidsson, Enar Jääger, Simon Larsen, Anders Emil Nedrebø, Mathusan Sandrakumar, Kjetil Wæhler

Midtbane: Sander Berge, Rino Falk Larsen, Daniel Fredheim Holm, Christian Grindheim, Rasmus Lindkvist, Herman Stengel, Mattias Totland, Ghayas Zahid og Simen K. Juklerød (prøvespiller fra Bærum)

Angrep: Deshorn Brown, Niklas Castro, Moa, Elias Mar Omarsson og Nenass (prøvespiller fra Kapp Verde)

Etter det Aperopet erfarer vil vi avslutte med elleve spillere som ikke starter kampen.


Sander Berge med landslaget til La Manga

Vålerengas midtbanetalent Sander Berge drar med G19-landslaget til La Manga i perioden 9.-16. februar.

Kampene G-19-landslaget spiller sendes alle på www.tv2sumo.no:

11.februar 13.00: Slovakia – Norge
13.februar 16.00: Norge – Polen
15.februar 16.00: Norge – Portugal


Er Kjartansson på vei til Sverige eller Danmark?

Ekstrabladet melder i tradisjonell dansk tabloid-sprog “AGF varm på vulkan-bomber”. Dette er da et innøvet stammespråk (husker du kamelåså?) som forteller at Århus Gymnastikforening (bedre kjent som AGF) ønsker å skaffe seg tidligere Vålerenga-toppscorer Viðar Örn Kjartansson fra den kinesiske superligaklubben Jiangsu Sainty.

Expressens sørsvenske Kvällsposten melder at Malmö melder seg på i kampen, og til den svenske avisa sier örnens agent at flere svenske og danske klubber er interessert.

Aperopet vet at økonomien i Vålerenga ikke er slik at en retur er spesielt aktuell. Men det er jo lov å drømme.


Og Braaten til Bergen?

Bergens Tidende melder at Brann skal til USA på treningsleir. Med på lasset tar de Daniel Braaten, og to klubbløse spillere til: Ulrik Flo og Thomas Drage. Dagbladet melder “Først trente Braaten med én Vålerenga-rival – nå blir han med en annen til USA“. Poenget? Dagbladet er klikkhorer og Vålerenga genererer klikk? Eventuelt at alle lag er Vålerenga-rivaler. Det mest interessante med det faktum at Daniel Braaten blir med Brann til USA er opplagt på et strukturelt nivå i norsk fotball. Man skal ikke gå mer enn et år eller to tilbake, så var denne typen prøvespill utenkelig for profilerte spillere som Braaten, Drage og Flo. At de derfor blir det nå, sier noe om størrelsen på norske A-lagstropper og økonomien i norske klubber for tida. Dessverre er norsk dagspresse kun opptatt av enkle saker, og mangler langt på vei plassen og evnen til å analysere de store spørsmålene. Kanskje Josimar kunne skrive en sak om fenomenet?


Roy på NRK

For de som syns gårsdagens Roy Johansen-video var i for dårlig kvalitet, gir vi en ny mulighet i dag, takket være vår oppmerksomme leser Thorstein som har funnet det samme Mesternes mester-klippet hos NRK. 


Nye Jordal

Hille-Melbye arkitekter har lagt ut en illustrasjon av nye Jordal Amfi. Nyhetsmeldingen for øvrig finnes på deres hjemmesider.

Nye Jordal Amfi. Illustrasjon: Hille-Melbye Arkitekter (http://hille-melbye.no/news)
Nye Jordal Amfi. Illustrasjon: Hille-Melbye Arkitekter (http://hille-melbye.no/news)

Og: Ikke glem dagens hjemmekamp på gamle Jordal Amfi. Mot Stjernen klokka 16.00.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *