Engamorgen mandag 25. januar 2016: Vålerenga søker ny supporterkoordinator

Vil du passe på denne gjengen? Nå er rollen som supporterkoordinator åpen. Foto: Grydis.no
Vil du passe på denne gjengen? Nå er rollen som supporterkoordinator åpen. Foto: Grydis.no

Vålerenga er pålagt å ha en supporterkoordinator som de per nå ikke har. Derfor går klubben nå ut med en jobbannonse for denne stillingen. I tillegg har vi mer om Sander Berge, PRO-lisens og seiersbonanza mot Strømsgodset for yngres avdeling.

Espen Knutsen har hatt denne rollen tidligere, men fikk ikke fornøyet kontrakten sin som gikk ut ved utgangen av fjoråret. Stillingen går fra å være en 50 prosent betalt stilling til å bli ulønnet dugnadsarbeid.

– Etter noen år der supporterkoordinator (SK) har vært en betalt stilling, har vi i år valgt å følge samme modell som de fleste andre klubbene i Tippeligaen i 2016, skriver klubben på sine offisielle nettsider. 

Rollen blir litt annerledes enn hva den har vært tidligere med mindre fokus på sikkerhet. Norges Fotballforbund har laget en håndbok om hva rollen innebærer som du kan se her. Dersom du kunne være interessert i å jobbe for Vålerenga kan sende en e-post til post AT vif DOT no.

Posisjonen må være på plass innen 15. februar.

 


Vålerenga bekrefter Berge-interesse

Det var VG som sent lørdag kveld meldte at Sander Berge skal trene med West Ham den kommende uken. Nå bekrefter Vålerenga dette på sine nettsider gjennom et videointervju med Kjetil Rekdal.

– West Ham var såpass hissig. De ville ha han over på besøk og snakke med han. Det er ikke noe overgang det er snakk om, men man vet aldri. Det kan jo bli det, for gutten er god, sier Kjetil Rekdal til klubbens nettside

Han legger til:

– Når en Premier League-klubb er så seriøs som det West Ham er, så lar vi gutten reise over å se. Han vil bare lære av det. Skal vi ha suksess her, må vi ha spillere som blir for god for Vålerenga, avslutter Rekdal.

 


 

Tandberg og Berntsen besto profflisensen

UEFA PRO-lisens er det Europas høyeste offisielle trenerutdanning, og Vålerengas Morten Tandberg og Tommy Berntsen besto begge kurset, kan klubben fortelle på sine egne nettsider. Totalt 15 personer deltok på kurset og kjentfolk som Lars Bohinen, Hans Erik Eriksen, Tore André Flo og Erik Hoftun var blant disse.

 


 

Vålerenga Yngres herja mot Strømsgodset

Denne helgen har vært en eneste lang maratonhelg for Vålerenga mot Strømsgodset. De møttes på G13-, G14-, G15-, G16- og G19-nivå i Vallhall. G16 spilte uavgjort 1-1, men ellers vant Vålerenga alle kampene sine. G19-laget, som jo i realiteten også er Vålerenga 2, vant 3-0 gjennom mål av Henrik Udahl, Aron Dønnum og Morthada Alkanany.

Vålerenga har mer informasjon om samtlige kamper her.

 


 

Dramatisk hockeykamp

Det gikk hardt for seg i Vålerenga Ishockeys damekamp mot Jordal i går kveld. Rett før slutt/rett etter slutt skal en Jordal-spiller ha gjort noe mot en Vålerenga-spiller som sendte sistnevnte i ambulanse til legevakta. Da denne personen er mindreårig velger Aperopet å ikke gå ut med noen navn i denne saken, ei blåse den opp ut av proporsjoner.

Saken er allerede omtalt i VG, TV 2 og Dagbladet.

Vi maner til forsiktighet når man mener noe om dette.

 


 

 

 

Èn kommentar på “Engamorgen mandag 25. januar 2016: Vålerenga søker ny supporterkoordinator

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *