Engamorgen 15. februar: Vålerenga Hockey best for andre år på rad

Martin Laumann Ylven får utdelt beviset på at Vif Hockey er Vålerengamester 2016. Pokalen deles ut av Anita Alexandersen i Vålerenga Fotball. Foto: KennethMyhre.no
Martin Laumann Ylven får utdelt beviset på at Vif Hockey er Vålerengamester 2016. Pokalen deles ut av Anita Alexandersen i Vålerenga Fotball. Foto: KennethMyhre.no

Vålerenga Hockey vant ishockeykampen 4-1 på Jordal Amfi. Vålerenga Fotball vant fotballkampen 1-0 i Vallhall. Begge deler foran nærmere 2000 entusiastiske tilskuere på en av de flotteste og mest solrike dagene Oslo har sett denne vinteren. Sammenlagt eier hockeygutta i nok et år.

Lagene samlet til vennskapelig lagbilde. Foto: Kennetmyhre.no
Lagene samlet til vennskapelig lagbilde. Legg merke til hvor stolt Freddy Dos Santos er. Foto: Kennetmyhre.no

Like sikkert som at hockeylaget gjentok seieren som lag, Erik Follestad nok en gang konkurransen om å bli dagens mest verdifulle spiller. Spesielt imponerte han nok i fotballkampen i Vallhall. Der han sto i mål. Han har ingen problemer med å beskrive seg selv som veldig god, og en velfortjent mottaker av prisen.

Etter hockeykampen hadde imidlertid iskrigerne vært bekymret fordi ledelsen var for knapp, slik to av deres profiler for ettermiddagen beskriver i klippet fra Vålerenga Hockey under.

Den forsiktige skepsisen mellom kampene satt ikke i lenge nok til at de som til daglig trives best på isen på noen måte er tilbakeholdne med hyllesten av seg selv etter seieren.

Og bildet av Berre under oppsummerer vel hvor strålende en sånn dag fungerer for hele klubben, både ung og gammel!

 

I ettertid på Twitter får Freddy så drakta passer på twitter:

 

Helgas treningskamper

Dette er imidlertid ikke det eneste som har skjedd i helga. Selv om resultater i treningskamper skal tas med en klype salt, er det ikke mer enn en måned til seriestart. Vålerenga fotball benyttet lørdagen til å tape 1-0 mot Flora Tallinn, men andre eliteserielag har også vært i aksjon i løpet av helga. Viking – som Vålerenga møter mandag om fire uker – virker enda mindre forberedt på seriestart og tapte 4-1 mot Haugesund. Høydepunktene ser du hos Stavanger Aftenblad.

Sogndal slo Brann 2-1 i en treningskamp i helga. Det mest interessante for en rekke medier virker å være at Piotr Leciejewski og Kristoffer Barmen ikke møtte til kampmøtet, og derfor ble utelatt fra troppen, men ikke vil snakke om hvorfor de ikke møtte. De tidligere vålerengaspillerne Amin Nouri og Runar Kristiansen spilte deler av kampen for Brann, mens Sivert Heltne Nilsen spilte hele.

Djurgården slo Aalesund 2-0 i en treningskamp lørdag, samtidig som sunnmørsklubben har solgt Leke James til Kina for snaut 20 millioner kroner.

Rosenborg vant 7-3 over Kristiansund i en treningskamp lørdag, og hylles for å ha scoret en masse, selv om det ikke virker som om noen tenker på når Rosenborg sist slapp inn tre mål mot et førstedivisjonslag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *