Engamorgen 12/2-15: Heltemøte på Jordal Amfi

I dag er det heltemøte på Jordal Amfi, og Iskrigerne tar imot anti-heltene i Frisk Asker. Vi har nytt bilde av Vålerenga Stadion, det vanker utestengelser fra hockeykamper, Rekdal spiser gulost og mer!

 

Vålerenga Hockey inviterer til heltemøte i kveld. Frisk Asker gjester Jordal Amfi, og det er på tide at vi gir dem skikkelig fik. Laget bæres av to importer som det utøves skikkelig rovdrift på, og en keeper som varierer fra murvegg til sil i prestasjonene. Resten i mellom er ikke mye å skryte av. Heltemøtet skjer etter matchen, da barn og voksne i alle aldre kan møte gutta. Og som nevnt før er det nok matrialforvalter Roar og døråpner Glenn Jensen som er de største stjernene. Hockeylag på hele østlandet er også invitert til å komme, ta med ti spillere og få en hyggelig pris. Desverre for Kongsvinger Knights er de opptatt med å få juling samtidig, hvis ikke hadde det sikkert vært kjempespennende å ta turen til Jordal for å se hvordan en hockeykamp ser ut. Kom deg på Jordal!


Arkitektgruppen Lille Frøen har satt opp en informasjonsside for Vålerenga Stadion. Her kan man finne planer og søknader, i tillegg til et nytt bilde av stadion. Bloggeren på ensjo.org gjør oppmerksom på at dette bildet avviker fra tidligere bilder, med at de nå viser stadion med åpne hjørner. Dette har dog vært kjent en stund, men her får vi en visuell bekreftelse fra arkitektene. Litt synd at det blir slik, da en helhetlig stadion selvsagt er å foretrekke – men det er bedre enn å spille på Ullevål.

Det positive er at åpne hjørner slipper inn mer lys på gressmatta, da. Bare synd det skal bli kunstgress..

Foto: Lille Frøen / www.arklf.no
Foto: Lille Frøen / www.arklf.no

 

Vålerenga Hockey har opprettet “sanksjonssaker” mot to Vålerenga-supportere etter et opptrinn i Hamar OL-Amfi i romjula hvor det ble blusset. Det skrives at disse enkeltpersonene har “brutt NIHFs arenabestemmelser”, og dermed risikerer utestengelser “for brudd på klubbens sanksjonsreglement”. Det skal bli interessant å se hva som kommer ut av det.


Vålerenga Fotball har ankommet La Manga. Rekdal har en god og fyldig videorapport med alt fra trening til vær til status på spillere. Se og nyt.


Mange lurte på hvor Jesper Hoel ble av da han brått og uventet forsvant fra Vålerenga Hockey. Nå har han dukket opp i Manglerud/Star, og noterte seg for scoring i debuten da Manglerud knuste Stjernen 6-1 rett før landslagspausen. Med Cocozza og Hoel i laget blir det nok ikke enkelt for Oilers å sette PP-scoringer.


Vålerenga fortsetter å utvide sin ikke-sportslige horisont hos TV2. Iskrigerne ble invitert av TV2 Hjelper Deg til å sjekke sædkvaliteten, nå er det Vålerenga Fotball med Jarlsberg-entusiast Rekdal i spissen som tester ost. Matkontrollen i kveld kl 20.00.


Og til slutt en melding til tannlegen i VPN: Du har muligens en lystgasslekkasje på kontoret. Vennligst sjekk slangene.

Èn kommentar på “Engamorgen 12/2-15: Heltemøte på Jordal Amfi

  • 12. februar 2015 i 13:02
    Permalink

    Angående stadion så hadde det vært en ide at dere hadde sett på tegningene som sendes inn til kommunen i forbindelse med rammesøknaden i stedet for den “verdiløse” 3d-visualiseringen… Det kommer helt klart fram at i alle fall 1 hjørne skal være rundt med tribuneplasser. Ser også at de foreløpig ikke utelukker flere runde hjørner..

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *