Engamorgen tirsdag 16. februar: Vålerenga er ferdighandlet

Det blir ikke gjensyn med John Arne Riise i Vålerenga. Foto: FrankO/Aperopet
Det blir ikke gjensyn med John Arne Riise i Vålerenga. Foto: FrankO/Aperopet

Vålerenga kommer ikke til å kjøpe flere spillere før sesongstart, klubben har kommet med en meget bra promo, Vålerenga Ishockey vil ut fra Stavanger-skyggen og vi ser nærmere på treningskamptapet for FC Flora. Her er dagens engamorgen!

Vålerenga har gjort store endringer i troppen fra sist sesong og fram til i dag, men ifølge trener Kjetil Rekdal er det nå stopp.

– Vi har verken planer eller økonomi til å hente noen som helst. Vi må klare oss med de vi har, og vi har ei bra gruppe. Når folk er i form og skadefri har vi et bra lag, noe vi viste i lange perioder i fjor, men klart vi er sårbare, sier Rekdal til Nettavisen.

Selv om det ikke kommer nye fjes inn, kan det hende at noen forsvinner.

– Det er fullt mulig at det kommer bud og at prisen er sånn at du finner det fornuftig å selge. Noen overgangsvinduer er åpne ennå. Vi må jobbe for sommeren, og vi må jobbe for neste års stall. Alle skjønner at Sander Berge er en kandidat til å bli borte om ikke altfor lenge. Det er ikke sikkert han blir det, men han kan bli det. Da er vi nødt til å få inn en midtbanespiller i etterkant av det. Du kan ikke sitte den dagen han blir borte og si at nå trenger vi en midtbanespiller. Man er nødt til å jobbe med å sortere kandidater innenfor de rammene vi har.

John Arne Riise trente med Vålerenga i fjor sommer, men det er ikke aktuelt å hente sunnmøringen permanent til klubben – selv om han ville forsterket laget.

– De lønnskravene han har er ikke forenelig med Vålerengas lønnspolitikk. Det er ikke noe negativt ment mot John Arne. Det er bare det at vi ikke betaler spillere så mye som han forventer. Den tida er over i Vålerenga – i alle fall så lenge jeg er her og så lenge vi følger den strategien vi følger nå, sier Rekdal til Nettavisen.

– Spilleren er sikkert mer enn god nok – det er bare det at vi aldri har vurdert det, legger Rekdal til.

 


Herlig promovideo

Vålerenga Fotball lag mandag kveld ut en promovideo for å få folk til å kjøpe sesongkort. Vi synes de lykkes godt med videoen, og med noen mislykkede opptak på tampen, blir det også en humoristisk video. Se den her:


Vålerenga Ishockey ut av Stavangers skygge

Stavanger Aftenblad har i dag en sak om at Vålerenga vil (etter hvert) ta over hegemoniet i norsk ishockey fra nyrike Stavanger Ishockey. Saken er dessverre bak betalingsmur så vi vet ikke noe mer enn akkurat dette sitatet:

– Vi tenker langsiktig. Alt vi gjør nå , gjør vi med tanke på fremtiden, sier VIF-leder Gunnar Thøgesen til Aftenbladet

Bakgrunnen for saken er selvsagt den at Vålerenga møter nettopp Stavanger til seriekamp i Stavanger i kveld.

En som ikke får spille den kampen er Stavangers Tommy Kristiansen som banket opp “feil” mann da Stavanger møtte Sparta Sarpsborg sist. Dagsavisen har saken.

Kampen begynner klokka 18.30 og vises direkte på TV 2 Sportskanalen (gratiskanal for de fleste), samt TV 2 Sumo.

 


 

Oppsummering av Flora-kampen

Klanens Webradio har laget en video med høydepunkter fra lørdagens 0-1-tap hjemme for FC Flora fra Tallinn. Ikke bare får du se de største sjansene, men KWR har også sett nærmere på et par av situasjonene hvor vi enten tar feil valg eller hvor dommeren gjorde feil. Sett gjerne av et kvarter for å se analysen i videovinduet under:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *