Engamorgen 20. februar: Sander Berge forlenger med Vålerenga!

Sander Berge skriver ny kontrakt med Vålerenga! Foto: vif-fotball.no
Sander Berge skriver ny kontrakt med Vålerenga! Foto: vif-fotball.no

I dag er det en hektisk Vålerenga-dag, hvor du blir nødt til å råkjøre fra Nadderud til Jordal hvis du vil få med deg begge kampene som VIF-gutta spiller. Men først tar vi med oss to svært gledelige nyheter!

I dag kom nyheten om at Vålerenga fotball har skrevet en ny kontrakt med Sander Berge. Dette er meget gode nyheter!

Sander Berge må ha hatt det utrolig kult de siste åra. Han har gått fra Asker til Vålerenga, han har debutert i Tippeligaen, han fanget interessen til daværende Real Madrid-trener Rafael Benitez, og toppet det hele med en ukes prøvespill i West Ham. Og alt dette før han fylte 18 for to dager sida. At gutten er et enormt talent er det ingen tvil om, og når Vålerenga nå knytter ham til seg ut 2018 ligger det ganske tydelig i kortene at dette ikke er for at han skal spille for oss de tre kommende sesongene. Dette handler om å sikre seg en solid sum når han selges til en utenlandsk klubb om enten et halvt eller ett år.

Berge spilte 11 seriekamper for Vålerenga i 2015, seks av dem fra start. Han fikk en utmerkelse som banens beste her på Aperopet.


 

Og apropos kontraktsforlengelser med nøkkelspillere: I går kunne vif-hockey.no melde at den store helten fra tirsdagens oppgjør mot Stavanger Oilers, keeper Steffen Søberg, har forlenget sin kontrakt med klubben. I likhet med Berge har Søberg signert på en treårskontrakt.

— Jeg er fornøyd med å signere med Vålerenga igjen. Skal jeg bli i Norge er det i Vålerenga jeg vil være, så jeg er glad Vålerenga fortsatt vil ha meg, sier Steffen Søberg til klubbens hjemmesider.

Vel, Steffen. Sånn som du spiller tror jeg ikke du trenger å bekymre deg for at Vålerenga ikke vil ha deg lenger!


 

Denne uka har vært en berg-og-dalbane for ”Iskrigerne”. Først en knallsterk straffeseier i Stavanger, tett fulgt av et ydmykende nederlag i Asker. I ettermiddag har gutta muligheten til å reise (eller var det snu?) kjerringa igjen i hjemmekampen mot Sparta.

Kampen om å kapre den viktige fjerdeplassen før sluttspillet lever fortsatt, så det er bare å gi gutta all mulig støtte i denne matchen.

Pucken droppes klokka 16.00, og billetter kan kjøpes på Billettservice.no


 

To timer før hockeykampen møter fotballgutta Stabæk til treningskamp på Nadderud. Basert på det Kjetil Rekdal sier til vif-fotball.no om at han vil spare de som ikke er 100% i form, og at vi har unggutter som klinker til, spår vi at Vålerenga stiller med et lag som likner på dette:

Sandberg – Lundström, Jääger, Wæhler (eller Larsen), Arvidsson – Stengel, Grindheim – Omarsson, Zahid, Lindkvist – Castro

Kampen blir streamet av Budstikka.no, men mest sannsynlig bak betalingsmur.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *