Engamorgen mandag 22. februar: Vålerenga på plass i Spania!

Jonatan Tollås Nation ble ikke med til Marbella. Foto: Thomas Brekke Sæteren, Vålerenga Fotball.
Jonatan Tollås Nation ble ikke med til Marbella. Foto: Thomas Brekke Sæteren, Vålerenga Fotball.

Vålerenga ankom Marbella for oppkjøringens siste treningsleir natt til i dag, men det uten to A-lagsspillere.

Jonatan Tollås Nation og Anders Nedrebø ble igjen i Oslo da laget satte kursen sørover søndag kveld. Nation sliter fortsatt med kneet han ble operert for i Ålesund for halvannet år siden, og skal bygge seg opp muskulært i området rundt kneet for å se om det hjelper. Unggutten Nenaas Eriksson fra Kapp Verde, som går på Folkehøyskole i Norge, fikk dermed bli med laget.

Vålerenga skal spille to kamper under oppholdet i Spania. Først mot russiske Anzji og så mot et lokalt spansk 2. divisjonslag. Tidspunktet for disse kampene er imidlertid ikke fastsatt. TV 2 har tidligere sagt til Aperopet at de skal sende Vålerengas kamper fra Marbella, men så lenge kamptidspunktene fortsatt ikke er på plass, er det vanskelig å si om de faktisk kommer til å gjøre det.

 


Braaten til Brann

Daniel Braaten har vært på klubbjakt etter at han ikke fikk forlenget avtalen med Vålerenga etter forrige sesong. Nå har han valgt å frivillig flytte til Bergen for å spille for Brann.

– Jeg er heldig som får holde på med fotball, som får gjøre det jeg liker aller best. Etter at jeg var med Brann til USA har jeg egentlig bare håpet på at vi skulle få til noe sammen, det er godt å komme i havn, sier Braaten til NTB via BT.

Daniel Braaten fikk 4,67 i snitt på Aperopets spillerbørs i 2015.

 


Storhamar vant

I mangel på andre nyheter nevner vi at Storhamar slo Stjernen søndag kveld og dermed fortsatt er to poeng bak Vålerenga og fem poeng bak Frisk Asker i jakten på den viktige 4. plassen. Her er tabellen.

 


 

Følg oss på Facebook!

Aperopet eksisterer også på Facebook, og det er superkult og schpaa og sånn hvis du liker oss der og liker sakene vi poster. Da når vi ut til enda flere lesere og det synes vi er stas.

Lik oss her!

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *