Engamorgen 23. februar: I gang i Marbella

Rekdal forklarer hvordan ting skal gjøres i Marbella. Foto: Grydis.no
Rekdal forklarer hvordan ting skal gjøres i Marbella. Foto: Grydis.no

Kjetil Rekdal forteller at Vålerenga skal benytte tida i Marbella til mer konkret offensiv samhandling. Stemningen i troppen virker topp, og en tidligere Vålerenga-trener søker jobb. Alt sammen i dagens Engamorgen.

 


Etter gårsdagens innledende ettermiddagsøkt klokka 16.30- på Marbella Football Center, vil Vålerenga resten av uka trene to økter om dagen: 10.30 og 16.30. I løpet av det elleve dager lange oppholdet vil det også være to treningskamper. På kampdager vil en av treningsøktene gå ut.

Klubben melder at første treningskamp, mot russiske Anzhi er allerede i morgen, onsdag, klokka 16.00. Aperopet undersøker om TV 2 Sportskanalen – eller en annen av TV 2-kanalene viser kampen.

I et intervju med VIF-TV snakker Kjetil Rekdal om hovedmeningen med oppholdet i Marbella.

– Det er veldig bra her. Det er mindre vind enn på La Manga, i hvert fall foreløpig, og banene er solide. Vi gleder oss til å være her, forhåpentligvis med stabilt vær og gode forhold hele veien, slik at vi kan finpusse formen ytterligere inn mot sesongstart, sier Kjetil Rekdal til VIF-TV.

Værvarselet for Marbella gir 14-15 grader mesteparten av tida Vålerenga er der nede, men med betydelig kjøligere vær gjennom førstkommende helg, inkludert en maksimumstemperatur på rundt 10 grader.

– For noen er kampene det viktigste, det er absolutt noen som trenger litt ekstra spilletid. I den første kampen her kommer vi til å stille med de som er lengst frem, mens vi i kamp nummer to muligens kommer til å gi spilletid til de som er litt bak, sier Rekdal videre til klubben.

Se hele intervjuet med Rekdal i vinduet under. Et interessant poeng er hvor grunnleggende ærlig og åpen treneren er om eksempelvis skadeusikkerhet og penger.


Klubben har lagt ut en småcheesy video som presenterer hotellet gutta bor og trener på i Marbella. På en nyhetsfattig vålerengadag sprer vi den her også.


Jobbsjansen?

Danske Ekstrabladet melder at tidligere Vålerenga-trener Michael Schjønberg er tilbake i Danmark etter oppholdet i Norge, og at han håper på ny trenerjobb i hjemlandet. Schjønberg forlot Vålerenga da han fikk muligheten til å bli hovedtrener i Nest-Sotra, og ble løst fra kontrakten der i mai 2015 da Schjønberg og styret i klubben ikke var enige om ambisjoner og innsats.


Josimar

Nytt nummer av fotballbladet Josimar er ute. Ikke like Vålerenga-relevant denne gangen, men femti sider om Fifa, etikk og korrupsjon er også høyinteressant. Spe på med 30 sider til fra Tyskland, Chile og Brasil, og det er definitivt verdt pengene.

 

Èn kommentar på “Engamorgen 23. februar: I gang i Marbella

  • 23. februar 2016 i 19:18
    Permalink

    Avreise Malaga i morgen 06.10 betyr at jeg får med avspark kl.16. Ellers meldes det om kamp mot samme motsander som i fjor, Marbella neste tirsdag. Noteres kan at Chuma Anene som ble vraket av både Enga og Stabæk i dag ble match vinner for Amcar mot nettopp Stabæk.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *