Engamorgen 13/2-15: Hockey, ost og furtne bæringer.

Det ble storseier til hockey’n, Reka kjenner ikke sin egen favorittost, og Stabæk sutrer i budstikka.

Iskrigerne vaska isen med Frisk Asker på Jordal i går kveld. Mathias Trygg åpnet ballet allerede etter et knapt minutt, og deretter så de seg aldri tilbake. Det endte med en grei 6-2 seier (3-0, 2-2, 1-0). Brede Csiszar og Morten Ask var ikke med, begge ute med skade.  Daniel Sørvik hadde tre poeng i matchen, og er nå bare tre bak Lars Erik Lunds poengrekord for backer i Vålerenga. Sjekk fyldig kamprapport i nettmagasinet Icing.

Neste match er allerede i morgen klokka 16 i Sparta Amfi. Sparta vant 8-1 over Kongsvinger i går, så da tror hele Sarpsborg at de har verdens beste hockeylag. Vålerenga har ikke slått Sparta denne sesongen (mot normalt), så her er det flere skap som skal settes på plass. Det står ingenting om tur til denne matchen på klanen.no, men jeg tipper at the usual suspects kjører buss.


Ghayas Zahid får drakt nummer 10 denne sesongen. Gutten sier sjøl han blir veldig motivert av det, da han har hatt den drakta på junior og rekruttlaget tidligere. Rekdal skryter uhemmet av Zahid. Sjekk hele intervjuet her. 


 

 

Vålerenga fotball trener på La Manga, og har postet en video med 17 minutter spill. Vi skal spare dere for play-by-play her.


Vålerenga var også med å teste gulost. Eller “kvitost” som programleder sier. Rekdal var knallhard på at han er en Jarlsberg-mann. Da klinka han til og ga Jarlsberg dårligst karakter. “Det er ikke ofte sånne ting skjer” sa han til sitt eget forsvar.


Stabæk er sure. Etter Sander Berges overgang til Vålerenga er det selvransakelse på gang i blærum. Sander prøvespilte for Stabæk før han gikk til Vålerenga, og Lars Hjorth i Stabæk mener det gjør vondt i hjertet å se en lokal gutt gå til Enga. Inge André Olsen ser ut til å ta det mer med ro: “– Det jeg ble fortalt var at Sander valgte Vålerenga på grunn av at det er en større og mer stabil klubb. Det var en beslutning han brukte tid på, og som var godt begrunnet. Det må vi respektere” – sier Olsen. 

Greit nok at Asker og Bærum er nært, men man kan da like gjerne ta toget et par ekstra stopp og ta turen til Valle.


Viking skal teste en spennende prøvespiller i kampen mot oss. Anthony Soares, tidligere New England Revolution, var egentlig på vei til Hellas Verona. Overgangen gikk i vasken, og nå kan han havne i Tippeligaen. Litt nedtur å havne i Stavanger hvis man har planer om å flytte til Verona, kanskje. Pastaen er neppe like god på Bevery Hills Fun Pub.


 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *