Engamorgen lørdag 2. april: Over 14.000 solgte billetter!

Det kan bli en del folk på Ullevaaal lørdag. Foto: grydis.no
Det kan bli en del folk på Ullevaaal lørdag. Foto: grydis.no

Det blir bra med folk på Ullevaal tross et ordentlig ruskevær i hovedstaden i dag. Iskrigerne tapte for Lørenskog i går, men får en ny mulighet i morgen. Her er dagens Engamorgen!

Marcus Sandberg er i trening, men rekker ikke dagens kamp mot Rosenborg på Ullevaal klokka 18. Jonatan Tollås Nation er fortsatt et stykke unna en startplass, mens Rino Falk Larsen brakk hånda på trening tidligere denne uka. Robert Lundström ble skadet mot Sogndal og er også ute. Det er per lørdag morgen ikke klart om Vålerenga har fått alle papirer i orden slik at Vajebah Sakor kan få debuten sin, men han er i alle fall tatt ut i troppen.

Kjetil Rekdal avviser at det er krise i klubben tross null poeng, null mål og sisteplass på tabellen.

– Jeg håper vi er som et såret dyr. Vi må slippe oss løs. Jeg håper vi klarer å få frigjort oss fra den tafattheten vi hadde i Sogndal. Vi må komme på banen med trøkk, fandenivoldskhet og innsats, sier Kjetil Rekdal til Aftenposten.

Pål André Helland hadde en strålende kamp for Rosenborg over Vålerenga for ett år sida, og nå er “moroklumpen” tilbake på laget etter skade. Det oser undervurdering når han skal si noe om Vålerenga.

– Vi vinner hvis vi gjør jobben. Det er opp til oss selv, det veit vi. Samtidig er Vålerenga et godt lag, og vi skal ha har respekt for dem, selv om de hadde en litt lei start. Men vi har fokus på oss selv og veit at vi er det beste laget dersom vi gjør ting hundre prosent. Gjør vi det, er det ikke et lag i Norge som slår oss, sier Helland.

Vi får se da vettu.

Kampstart er altså klokka 18.00, og vises kun på TV 2 Sport Premium 4 og TV 2 Sumo (som begge koster penger). Kjøp billetter her!

 


 

 

Vålerenga møter Løten

Norges Fotballforbund offentliggjorde fredag hvem som skal møte hverandre i den aller første cuprunden, og der ble vi sendt til Løten. Stor stas for bygdefolket der som “får Rekdal og Klanen på besøk“.

To av Løtens spillere blir å finne på Ullevaal Stadion i kveld – som Vålerenga-supportere – men skal da møte favorittklubben om et par uker.

– Vi kommer til å feire for fullt om vi vinner. Blir det tap kan vi spørre om å få sitte på med klansbussen tilbake til Oslo og bli med på festen der! sier Mehran Ansari til VG.

Rekdal tror ikke på noen oddsbombe i denne runden.

– Mot 2. divisjonsklubber er det muligheter for å ryke for et Tippeliga-lag. 3. divisjon skal være for stor forskjell. Det kan kanskje bli trøbbel 1 av 1000 ganger. Jeg har forstått at de har satt sammen et bedre lag enn på lenge på Løten, og vi skal ha respekt for dem, men å tapte mot et lag fra 4. divisjon skal ikke være mulig, sier Rekdal til VG.

 


 

Tap for “Iskrigerne”

Det ble 1-3-tap borte for Lørenskog i går selv om Vålerenga ledet kampen 1-0. Det var to slitne lag som møttes i sisteperioden, men Lørenskog var minst slitne, og gikk opp i ledelsen tre minutter før slutt. 3-1 kom i åpen kassse.

– Jeg syns vi fortjente bedre. Vi hadde sykt store sjanser og var alene med keeperen deres flere ganger, men de var mye mer effektive. I tredje periode slapp de ikke til noe før vi gjorde den grove missen som som avgjorde kampen. Vi bør vinne sånne matcher som dette her skal vi ha en sjanse. Vi må nesten vinne på søndag. Med 3-1 i matcher blir det tøft å snu det mot et så bra lag, sier «Shampo» til VG.

Se målene hos TV 2.

Det betyr fordel 2-1 i kamper til Lørenskog så seier på Jordal klokka 17 søndag blir ekstremt viktig. Kjøp billetter her!

3 kommentars på “Engamorgen lørdag 2. april: Over 14.000 solgte billetter!

 • 2. april 2016 i 13:25
  Permalink

  Klokka 19? Er ikke kampstart kl. 18 da…

  Svar
  • 2. april 2016 i 13:27
   Permalink

   Greit, dere korrigerer dere selv lenger ned :)

   Svar
   • 2. april 2016 i 13:31
    Permalink

    Skrivefeil! Takk for at du sa fra :)

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *