Engamorgen onsdag 18/2-15: Overgangsryktene lever!

Rubén Kristiänsen hinket av banen mot Viking. Her er han tidligere i kampen. Foto: grydis.no.
Rubén Kristiänsen hinket av banen mot Viking. Her er han tidligere i kampen. Foto: grydis.no.

Vi synes litt om overganger og på kampen mot AGF senere i kveld. Her er dagens Engamorgen.

Det har vært stille på ryktefronten i det siste, men det betyr ikke at det ikke jobbes med disse overgangene – ei heller at de har gått i vasken. Vålerengas nøkkelpersoner er i Spania og det er litt vanskelig å koordinere alt derfra. Vi tror vi kan begynne å få nyheter i neste uke enten det er positivt eller negativt.


Vålerenga møter AFG fra Århus i dag. AGF ledet 2-0 ved pause mot Viking, men tapte 2-5. Mot et sammensatt lag av kontraktsløse spillere vant de 2-0. AGF rykket ned fra Superligaen i fjor, og ligger på tredjeplas i 1. divisjon da de tok vinterpause. På 18 kamper har de 9-4-5 og ligger seks poeng bak tetduoen Lyngby og Viborg.

Rubén Kristiänsen og Alexander Mathisen er skadet for oss, men Sander Berge har sluttet seg til troppen etter å ha vært opptatt med landslagsspill den siste uken. Legg merke til skrivemåten på Rubén. Den er ikke tilfeldig:

 

Det koster 89 kroner å se kampen (det kan du gjøre på vif-fotball.no), og forhåpentligvis får vi sett den denne gangen. OBS! Dersom du betalte for å se kampen mot Viking må du klage over at du ikke fikk se hele kampen. Du kan be om pengene tilbake eller en voucher for å se dagens kamp.


Gudmund Taksdal Kongshavn har funnet seg til rette i Tromsø, men gleden over å se naturgress på La Manga klarer bergenseren ikke å skjule.

– Det er godt å være på plass her. Særlig for oss som bor så langt nord er det fint å komme ned å kjenne på naturgresset, spesielt siden vi til nå har trent innedørs i Skarphallen. Man blir nærmest litt yr av å kjenne grønt gress igjen, sier Kongshavn til iTromsø.

Ellers forteller han at han er klar for å ta opp kampen som førstekeeper med Benny Lekström.


Vålerengas strategi på sosiale medier går så det suser for herrene, men hva med damene? FotballMagasinet.no har tatt en gjennomgang på toppserielagenes twitterprofil. Fire lag er ikke på Twitter og bare tre lag kan karakteriseres som aktive. Vålerenga er ikke en av disse da den siste tweeten kom i 2013. Vinner ble for øvrig Røa. LSK Kvinner har flest følgere (575), mens Vålerenga innehar andreplassen med 511. Begynner klubben å bruke denne kontoen skal du nok se vi passerer LSK.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *