Engamorgen torsdag 19/2-15: Dørgende kjedelig mot AGF

Sivert Heltne Nilsen mot AGF. Foto: grydis.no
Sivert Heltne Nilsen mot AGF. Foto: grydis.no

Vålerenga spilte 0-0 mot AGF fra Århus i går – en kamp det danske førstedivisjonslaget strengt tatt burde vunnet. Vålerenga hadde ikke ett eneste skudd på mål! Danskene hadde langt flere og langt bedre og traff metallet i hvert fall to ganger. Zahid sto over på grunn av sykdom, og offensivt var vi en skygge av oss selv fra Viking-kampen. Vi klarte ikke skape noe som helst. Midtbanen ble løpende etter, mens forsvaret slapp til alt for mange sjanser. Det florerte av feilpasninger og det virka som gutta ikke hadde skrudd hodene på plass før kampstart.

Kanskje ikke så rart når man tenker på det da både januar og februar har vært stinne av harde treninger. I disse månedene skal fysikken på plass – ikke finspillet. Takk og pris.

Her er hva presse-Norge skriver om kampen:

Høydepunkter fra kampen (Aftenposten)

Rekdal: – Kriging fra start til mål (vif-fotball.no)

Kampfakta (vif-fotball.no)

Se bilder fra kampen (vif-fotball.no)

Se bilder fra kampen (grydis.no)

Dagens VIF-vri: Null skudd på mål (Dagsavisen)


VIF-leder Stig-Ove Sandnes spår at halve Tippeligaen kan starte 2016 med minuspoeng på grunn av nye regler. Spørsmålet er hvor mye er det NFF har bestemt og hvor mye har de fått tredd over hodet fra FIFA/UEFA? Svært interessant sak i alle fall, og den kan du lese i VG.


 

– Jeg kommer konsekvent til å dømme mot Vålerenga! sier Svein-Erik Edvartsen. Denne gangen sier han det med et glimt i øyet ettersom det er han som skal dømme Vålerenga mot Vålerenga til helga. Hele saken på klubbens nettsider. Der kan man også få med seg litt praktisk informasjon om hva som skjer rundt disse kampene.


Vålerenga Hockey møter M/S i dag. Ikke glem at du fortsatt kan kjøpe tre for to-pakke. Du får billetter til kampen mot M/S, Stjernen og Kongsvinger, men betaler bare for to av dem! Les mer om dette tilbudet her.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *