Engamorgen 21/2-15: Den store dagen

I dag er den store Enga-dagen. Dagen da man skal svare på det spørsmålet alle har lurt på siden tidenes morgen. Hvem er best av hockey og fotballen?

Jan Tore Kjær står i mål, Eddie og Elden dømmer, Espeland satser hardt på fotballen.

Jordal Amfi kl 14.30.


Stavanger Åilars blir seriemestere i dag, hvis de ikke tryner mot Storhamar. For å feire anledningen inviterer de til “Hockey ‘n Heels”. Det er altså damenes aften. Det blir “taffelstemning i foajeen”, “pop-up skjønnhetssalonger”, champagnebarer og rosa cupcakes. Etter sigende kan det også bryte ut en hockeymatch, men det spørs hvor mange som egentlig bryr seg.

Stavanger og Rogaland er kulturelt fattige steder man ikke har mye å ta seg til på lørdagskveldene. Tenk dere en hel landsdel med folk med mye penger og lite tilbud. En markedssjefs våte drøm.


På Oslo Øst blir det hockey og fotball, men ikke mye “heels”. Skjønnhetssalongene på Oslo Øst er ølutsalgene..


Apropos øl: Arrangørene har tatt en “avgjørelse” om å ikke servere øl på Jordal Amfi, men det blir et eget område for det på Vallhall. Aperopet er 99% sikre på at det egentlig er kommunen som tok den beslutningen, ved å avslå søknaden om å servere øl, da Jordal er et kommunalt idrettsanlegg. Vallhall er ikke kommunalt. Samma det, vi klarer å leve uten øl et par timer vel? Spesielt for undertegnede som nu smyger ned til Bohemen for å se kvalitetsfotball fra bunnen av 2. Bundesliga..

 

 

Følg oss på Twitter utover dagen og kvelden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *